LifeStyle

Direcția 5 serbează ”Valentine’s Day” 4 zile și 4 nopți

Pentru că cele mai frumoase momente de iubire merită sărbătorite alături de persoana iubită, simpaticii cuceritori de la Direcția 5 pun în scenă un spectacol de gală, exclusivist, dedicat îndrăgostiților de toate vârstele.

Găzduit de Sala Mare a Teatrului Național, pe 12 Februarie 2018, concertul prilejuit de apropierea zilei de Valentine'S Day include hituri precum ”Iti multumesc“, „Dacă ai sti“, ”Esti stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, ”Superstar”, „Și ce dacă“ și „Forever Love“. 

Biletele se găsesc la Teatrul Național și pe iabilet.ro.

De mai bine de 27 de ani, Direcția 5 ne încântă cu baladele lor pop-rock, pline de seducție și romantism. Și, pentru că și-ar dori să poată fi în  mai multe orașe deodata celebrând iubirea împreună cu publicul din toate colțurile țării, Direcția 5 pune acest spectacol de la TNB și pe scena de la Filarmonica Banatul, din Timișoara (Sala Capitol), pe data de 14 Februarie. A doua zi, pe 15 februarie, vor cânta la Teatrul de Artă din Deva iar vineri, pe 16 februarie, la Centrul Cultural Reduta din Brașov.

 

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri și Carmin Ionescu, trupa Direcția 5 s-a înființat în anul 1991, iar un an mai târziu băietii lansau primul album: „La vulturul de mare cu peștele în gheare“. A urmat apoi o lungă poveste muzicală de succes, cu peste 20 de albume și sute de piese lansate și cântate peste tot în țară și nu numai. De-a lungul timpului, Direcția 5 a colaborat cu artiști precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică și Nicoleta Nucă. 

Pentru 2018, Direcția 5 a plănuit cât mai multe concerte în sălile de spectacole din întreaga țară.

 

Related posts

Au inceput inscrierile la BIFE-SIM – Targul international de mobila, echipamente si accesorii

Adina Meyers

Trend: designul floral, din ce în ce mai apreciat. Românii iubesc florile exotice – FOTO

Adina Meyers

Schneider Electric propune Unica Top pentru ambiante sofisticate

Adina Meyers