Credem că ești de acord cu noi când afirmăm că orice detaliu decorativ pe care îl alegi pentru locuința ta poate face diferența dintre o amenajare banală și una plină de farmec. Așadar, este indicat să acorzi aceeași atenție fiecărui element din casa ta: mobilier, parchet, textile, tablouri etc.

Din categoria accesoriilor simple, dar care pot oferi un aer aparte căminului tău, un aer stilat, fac parte și suporturile pentru cărți, reviste și ziare. Acestea reprezintă un element de design perfect asortat stilului tău, oricare ar fi acesta.

Indiferent de modelul pentru care vei opta – din piele, materiale textile sau metalice, pentru perete sau așezate discret lângă canapea, suporturile sunt de nelipsit din orice decor: modern, vintage, contemporan, industrial etc.

În plus, datorită avantajelor lor estetice, dar și funcționale, acestea pot fi amplasate în orice cameră. Prin urmare, suporturile pot fi așezate chiar și în bucătărie. Astfel, cărțile tale preferate de bucate se vor integra foarte ușor în ideea de design pe care ai ales-o, oferind întregului spațiu un aspect îngrijit și organizat.

După ce ai ales modelul cel mai potrivit pentru o anumită încăpere, nu uita să achiziționezi și cărțile, revistele sau ziarele preferate.

În galeria foto vei regăsi câteva sugestii de suporturi pentru cărți. Sperăm să fie pe placul tău!

Sursă foto: www.bonami.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

3 puncte forte, la propriu si la figurat, ale unui dulap metalic

Adina Meyers

Apartament în centrul Bucureştiului amenajat după principiile feng shui

Adina Meyers

Cum să alegi mobilierul pentru living?

Adina Meyers