Asa se face ca tablourile au revenit, in forta, în acest an, ele ajutându-va sa dati personalitate unui interior si sa ii reimpospatati cu un efort minim.

Oricine stie ca dupa maximum doi ani, un interior, oricat de bine ar fi decorat, are nevoie de un suflu nou. Specialistii spun ca reinventarea unui spatiu incepe cu inlocuirea accesoriilor si decoratiunilor, aceasta fiind cea mai simpla modalitate de reamenajare a unui spatiu cu resurse financiare reduse. Tablorile, de exemplu, vor reusi sa creeze si o atmosfera festiva cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Tablourile sunt potrivite, in functie de rama si de ceea ce insfatiseaza, atat stilul clasic cat si celui modern, picturile sau colajele putand fi folosite pentru a da o pata de culoare unui interior decorat in nuante “cuminti”. 

Ca un pont, este important sa tineti cont ca, nisele create in pereti sunt si ele solutii moderne prin care puteti pune in valoare un tablou, mai ales daca zona este luminata cu ajutorul unui spot. Tablorile pot fi solutia salvatoare atunci cand sunteti in pana de idei indiferent de camera pe care doriti sa o redecorati pentru a va crea un climat primitor in propriul camin, atat pentru dumneavostra cat si pentru invitati.

Tablourile pot fi opere de arta ale unor pictori mai mult sau mai putini celebri, picturi vechi achizitionate din anticariate, opere moderne ale unor artisti plastici contemporani sau, pur si simplu, fotografii printate pe hartie de foarte buna calitate, ultima solutie fiind si cea mai putin costisitoare. In plus, in cazul in care aveti talent si ceva timp liber puteti sa va pictati sau sa va colati singuri un tablou din bucatele de material, scoici sau frunze uscate. 

Este important ca un tablou sa fie pus in valoare printr-o asezare corecta in spatiu. Astfel, rama sa trebuie asezata la aproximativ 13-20 cm deasupra canapelei sau a oricarui alt obiect de mobilier.

Related posts

Imagini de poveste reflectate in oglinzi vintage

Adina Meyers

Grinzile, un plus de valoare pentru interior

Adina Meyers

Tu stii cum sa cureti corect masina de spalat rufe?

Adina Meyers