Extrem de practica si usor de utilizat, tabla cutata reprezinta o varianta pentru realizarea diferitelor aplicatii de constructii.

In functie de proiectul de constructii, exista o varietate de tabla culori si preturi adecvate cerintelor de renovare a cladirilor din domeniul agricol, industrial si civil, cu o serie de aplicatii: fatade, garduri, plafoane, acoperisuri.

Tabla cutata – Materiale optime pentru lucrari cu buget limitat

Pe langa avantajul de a fi utile in proiecte diverse, bucatile de tabla cutata reprezinta o solutie economica, pentru realizarea facila a unor proiecte durabile, in timp scurt si cu minim de investitii.

Avantajele unice ale categoriei tabla cutata

– Investitii initiale accesibile, fara costuri ulterioare de mentenanta;

– Sunt fabricate astfel incat sa aiba greutate redusa, fiind usor de transportat si manevrat;

– Greutatea si design-ul acestor placi de tabla metalica nu necesita utilizarea unui numar redus de elemente de sustinere;

– Este disponibila intr-o varietate de dimensiuni, grosimi si culori;

– Profilele de tabla cutata se potrivesc pentru constructiile cu acoperis cu panta mica;

– Materialele din care este confectionata confera produsului final rezistenta la coroziune.

 

Recomandari diverse pentru proiecte de constructii

– Gama larga de aplicatii in gospodarii, uz civil in general: constructii pentru animale, garaje, placari, imprejmuri, compartimentare si invelirea acoperisurilor;

– Se integreaza cu succes in proiectele de constructii din domeniul industrial: spatii depozitare, hale, depozite, ateliere de productie, spatii de birouri, spatii comerciale, salon auto;

– Poate fi utilizata pentru proiecte de reabilitare-renovare a spatiilor precum hale de productie din domeniul alimentar, sali de prezentare, showroom-uri, sali sport si complexe sportive, parcari auto.

Acoperisuri.info – Magazin online specializat in solutii de constructii la preturi imbatabile

Tabla cutata este folosita pentru finalizarea constructiilor metalice – pereti laterali si acoperisuri, alegandu-se dimensiunea si grosimea panourilor in functie de aplicatia exacta, cerintele si specificatiile tehnice, precum si conditiile meteorologice caracteristice zonei respective.

Tabla din otel, zincata este recomandata pentru proiectele si aplicatiile cladirilor care nu trebuie sa fie izolate termic, garantand lucrari de montaj rapide, sigure si durabile.

Pentru a acoperi cerintele proiectelor si pentru a oferi posibilitatea personalizarii constructiilor amenajate, paleta de culori disponibile pentru categoria tabla cutata este variata si cuprinde nuante mate si lucioase:

– Nuante de rosu: rosu maroniu, caramiziu, rosu aprins, visiniu;

– Gri, arginitiu;

– Alb si negru;

– Nuante de maro: maro inchis, maro ciocolatiu;

– Albastru, verde, alama, quart.

Specialistii Acoperisuri.info asigura servicii complete pentru proiectele de care clientii intentioneaza sa le realizeze: masurarea suprafetelor vizate, intocmirea devizului de constructie, servicii de consultanta, transport gratuit, garantie acordata produselor achizitionate si montajul panourilor de tabla cutata.

Pentru orice detalii, nelamuriri si intrebari pe care le aveti cu privire la selectarea materialelor de constructii, puteti solicita recomandarile consultantilor specializati Acoperisuri.info, fie online sau telefonic.

Comenzile online permit vizualizarea catalogului cu produse aflate pe stoc, precum si solicitarea serviciilor de consultanta la achizitie.

Astfel, achizitionarea online prezinta avantajul de a verifica rapid varietatea de profile tabla culori si preturi adaptate nevoilor reale de utilizare.

Date de contact

Telefon – 0756 112 111/ 0735 231 208

E-mail – office@bdmacoperis.ro

Adresa Showroom Bilka– Prelungirea Ghencea Nr.95C,  Sector 6 – Bucuresti

Related posts

Jaluzele integrate în sticlă, soluție de umbrire fiabilă

Adina Meyers

Calitatea si rentabilitatea, principalele avantaje ale acoperisului din tigla ceramica TONDACH®

Adina Meyers

Mansarda mereu in tendinte: decoreaza mansarda in culorile viitorului! VELUX lanseaza noua colectie de rulouri 2015

Adina Meyers