LifeStyle

Suflantele BG 56 şi BGE 71 de la STIHL, invingatoare impotriva frunzelor uscate

STIHL prezinta suflantele STIHL BG 56 cu motor pe benzina şi BGE 71 cu motor electric, ideale pentru indepartarea frunzelor, a resturilor de iarba taiata sau a deşeurilor de pe suprafete, fie ca este vorba de curatarea unor curti sau gradini, fie de intretinerea unor spatii mai ample, cum ar fi  parcurile sau pietele.

Suflanta STIHL BG 56 este ideala pentru indepartarea frunzelor sau ierbii de pe suprafetele de dimensiuni mici. Manerul sau moale, confortabil, este prevazut cu o maneta de acceleratie care poate fi blocata in orice pozitie, iar oprirea se face printr-o simpla apasare. Motorul pe benzina este puternic, iar aerul degajat prin duza rotunda face fata chiar şi cantitatilor mai mari de resturi vegetale.

BGE 71 este o suflanta cu un motor electric puternic, dar silentios, lucru care o recomanda mai ales pentru zonele urbane, unde proprietatile se afla la o distanta foarte mica.  Este un utilaj uşor, dotat cu duza plata pentru o directionare cat mai eficienta a jetului de aer.

Suflantele de la STIHL  sunt uşor de folosit şi manevrat datorita dimensiunilor reduse şi designului ergonomic.  In plus, in functie de necesitatile utilizatorilor, suflantele pot fi dotate ulterior cu un dispozitiv de aspirare, disponibil la orice distribuitor autorizat STIHL.

Distribuitorii STIHL din toata tara va pot consilia in alegerea utilajului cel mai potrivit pentru lucrarile pe care le aveti de executat in gradina, livada, pe paşune sau la camp.

Related posts

Copiii noștri merită să-și trăiască frumos anii de școală!

Adina Meyers

Cum mențineți un mediu curat și sănătos dacă aveți animale de companie

Adina Meyers

Cum amenajezi cea mai bună sală de gimnastică acasă

Adina Meyers