LifeStyle

Cu Ergospace ai acoperire!

Capacitate de curatare cu 70 % mai mare

Aspiratorul Ergospace de la Electrolux este echipat cu un fir de 9 metri si un furtun mai lung care va permit sa acoperiti o raza de curatenie de pana la 13 metri. Diferenta dintre o raza de actiune de 10 metri si una de 13 metri inseamna o capacitate de curatare cu 70% mai mare. Acum puteti trece dintr-o camera in alta fara sa fiti nevoiti sa scoateti din priza sau sa fortati firul electric.

Usor de depozitat

Ergoshock este o bara de protectie din cauciuc elastic cu care este dotat aspiratorul Ergospace si care va protejeaza peretii si mobila de socurile din timpul curateniei. De asemenea, atunci cand aspiratorul nu este in stare de functionare, Ergoshock are un al doilea rol, cel de suport pentru furtun si tuburi. Astfel aspiratorul este mai usor de depozitat, iar dumneavoastra veti putea economisi spatiu.

 Cartea de vizita Ergospace:

·         Rotile moi ce fac ca aspiratorul sa se deplaseze mai usor peste praguri.

·         Nivelul variabil al puterii va permite o reglare adecvata suprafetei pe care o curatati – podele, tapiterie, covoare, perdele, scari etc.

·         Indicator mecanic pentru sac plin.

·         Sac de praf cu sistem de auto-inchidere igienica.

·         Duza Vario 600 ce este proiectata pentru a functiona pe toate suprafetele,

·         Accesorii 3 in 1 la bord.

Aspiratorul Ergospace de la Electrolux este disponibil in magazinele de specialitate la un pret recomandat de vanzare  de 399 RON.   

Related posts

Knauf Werktage 2013 – seminarii si workshop-uri demonstrative in beneficiul consumatorului final

Adina Meyers

Quinoa cu urzici si stevie

Adina Meyers

Importanța igienei în industria alimentară

Adina Meyers