LifeStyle

Revistele Casa Mea şi Căminul vă așteaptă la BIFE-SIM

Astăzi şi-a deschis porţile la Romexpo, BIFE-SIM 2016, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, o platformă de lansare a noutăţilor a peste 300 de companii româneşti şi internaţionale, care expun diferite stiluri de mobilier, produse  din categoriile decoraţiuni, accesorii, lămpi, obiecte de design şi, nu în ultimul rând, publicaţii de specialitate din domeniul home&deco.

Tendințe în designul de interior

Reputatele reviste Casa Mea şi Căminul, aparţinând trustului de presă Medien Holding, se bucură de un elegant stand special în pavilionul C1 Romexpo, având un design în pas cu cele mai recente tendinţe privind decorul de interior.

Nu numai revistele în sine, pregătite în mod special pentru acest eveniment cu formate de excepţie şi abordări în concordanţă cu tematicile târgului, dar şi alte numeroase surprize îi întâmpină pe vizitatorii acestui stand. Printre acestea se numără tombole unde se pot câştiga umbrele de la IDEAL STANDARD și abonamente pe un an la revistele Casa Mea și Căminul, precum şi Marea Tombolă, unde vizitatorii pot câștiga: o canapea extensibilă ELVILA, o lamă NOBLESSE, vopsea decorativă DECORA HOUSE pentru o cameră și consultanță din partea echipei de designeri GAVIA CONCEPT privind amenajarea unei încăperi.

Ce puteți citi în revista Casa Mea de septembrie

Numărul de septembrie al revistei Casa Mea, cel mai vândut lunar glosssy home&deco din România, vine în întâmpinarea cititorilor cu  numeroase articole care oferă informaţii experte privind mobilierul. Printre acestea se numără: cum să alegeţi mobilierul pentru cămară, cum să aranjaţi piesele de mobilier conform principiilor Feng Shui, ce decoraţiuni puteţi achiziţiona pentru sezonul de toamnă.

În articolul Renaşterea mobilei, designerul Alina Szabo de la Gavia Concept oferă cele mai bune sfaturi pentru achiziţionarea unei piese vintage, Ana Chiţan ne dezvăluie secretul proporţiei pieselor de epocă într-un decor modern pentru obţinerea unui interior armonios, iar Alina Turdean pledează pentru integrarea unui obiect vechi într-un decor nou folosindu-se pentru recondiţionare materiale şi finisaje actuale.

Căminul, ediția de toamnă

Cea mai veche publicaţie de design interior din ţară,  revista Căminul, având logo-ul „design şi stil”, dedică în ediţia de toamnă, prezentă la târg, un spaţiu considerabil mobilierului, în primul rând tendinţele acestuia prin prisma Salonului de la Milano, dar şi lansările de ultim moment ale colecţiilor renumitelor branduri, printre care Asnaghi şi Capellini.

Genoveva Hossu remarcă în articolul „Made in Italy” tendinţele privind mobilierul de lux în stil contemporan, determinate în primul rând de designerii italieni.

De-a lungul anilor aceştia au fost mereu o sursă de inspirație pentru proiectele de design interior. Cei mai mulți au fost producători italieni, care au pornit de la mici afaceri de familie și au ajuns giganți ai industriei, dezvoltând o tradiție în proiectarea și fabricarea mobilei de lux.  Natuzzi, Edra, Porada, Flexform, Flou, Molteni&C, Poliform, Ivano Redaelli și multe altele sunt, astăzi, branduri consacrate la nivel internațional.

Este aşadar un excelent prilej de a vă pune la punct cu ultimele tendinţe privind mobilierul, prin vizitarea standului revistelor Casa mea şi Căminul de la târgul BIFE-SIM.

Related posts

Final Distribution: 1 milion mp de tigla GERARD vanduti in Romania de la intrarea pe piata

Adina Meyers

Plita cu inductie de la Pyramis

Adina Meyers

Consumabile HoReCa igienice pentru hoteluri si catering

Adina Meyers