LifeStyle

Cum îți asortezi căștile la ținutele pe care le porți? Alege-le pe cele potrivite pentru stilul tău

Căștile pe care le porți pentru a asculta muzică nu sunt folosite doar pentru această funcționalitate a lor. Acestea pot reprezenta și un accesoriu pe care îl poți alege chiar în funcție de stilul care te reprezintă sau de preferințele pe care le ai. Nu numai designul acestora poate fi unul specific, ci și culoarea sau stilul pe care dorești să îl creezi. Așadar, atunci când alegi căștile potrivite trebuie să ții cont de câteva aspecte esențiale, iar despre acestea poți afla câteva informații esențiale din acest articol.

Ținute în stilul anilor 80: ce căști alegi pentru un outfit complet 

Vremurile se schimbă, dar se pare că moda reapare, iar căștile care se purtau la începutul anilor 80 au revenit în atenția utilizatorilor. Dacă vrei o pereche de căști care să amintească de acest stil vintage, un stil al anilor 80 atât de îndrăgit, te poți orienta spre alegerea unei perechi de căști over-ear. Poți arăta DJ-ul din tine sau poți crea imaginea unui rapper din studio. 

Pentru a crea un outfit inconfundabil în acest stil, alege articolele vestimentare din denim – blugi și o geacă de blugi în culoarea clasică, asortează o pereche de sneakers sau teniși în stilul converse și vei reuși să obții ținuta perfectă. Ceea ce caracterizează acest stil este nu numai simplitatea, ci și libertatea pe care o exprimă. Purtând o pereche de castiover-ear care să completeze această ținută, vei reuși să exprimi această libertate la modul absolut. 

Căști potrivite pentru un stil casual 

Dacă stilul pe care îl preferi este unul casual, iar tu ești genul de persoană care se simte cel mai bine în blugi și tricou, atunci o pereche de căști cu un aspect clasic, over-ear este ceea ce îți trebuie. Dacă o pereche de căști pentru un outfit în stilul anilor 80 este mai degrabă supradimensionată, o pereche de căști pentru un outfit casual este de dimensiuni mai mici și se încadrează perfect în tiparul tău vestimentar. 

Pentru că este vorba despre o ținută de zi cu zi, care trebuie să fie confortabilă și relaxată, mizează pe culorile clasice alb, negru sau gri și alege căștile practice, pe care să le porți cu tine pretutindeni și care să nu reprezinte un impediment în calea ta. 

Stilul sportiv 

În cazul în care stilul sportiv este cel pe care îl preferi, alegerea este aproape evidentă: o pereche de căști in-ear care să îți permită să te miști liber, care să își îndeplinească pe deplin funcționalitatea și care să fie extrem de practice în utilizare. Dacă ești un iubitor al sportului, iar vestimentația preferată este reprezentată de trening și adidași, este important să pui funcționalitatea căștilor pe primul loc. 

Așadar, ai nevoie de căștile care să stea în siguranță în urechile tale, de căștile care îți oferă confort în purtare și care îți permit șansa de a ține muzica aproape și atunci când faci activitate fizică. Bineînțeles, sunt recomandate modelele de căști cu conexiune wireless, astfel încât să scapi de firele nedorite care ți-ar putea împiedica desfășurarea activității în mod eficient. 

Dacă stilul tău este unul business, atunci singurele căști pe care le-ai putea alege sunt cele in-ear, cu un aspect discret, de preferat de culoare neagră.

Este extrem de important ca modelul de căști ales să fie unul calitativ, dar în același timp să îndeplinească acest aspect al esteticii și să se asorteze în mod perfect outfitului tău. 

Related posts

Alege GERARD, un acoperis pentru o viata! Reducere de 25% pana la 30 septembrie.

Adina Meyers

Architecture in fashion – Noile tehnologii de fabricatie digitala in designul de moda

Adina Meyers

Castigator concurs „Castiga o propunere de amenajare pentru casa ta”!

Adina Meyers