LifeStyle

Spune STOP infectiei urinare

Stiai ca una dintre amenintarile sezonului rece este dezvoltarea unei infectii urinare? Pe fondul unui sistem imunitar vulnerabil, o igiena intima precara, pauzele foarte lungi intre urinari, sexul neprotejat sau chiar hainele sintetice pot favoriza accesul și rapiditatea inmultirii bacteriilor in zona intima.

Astfel, apare infectia urinara, care ocupa locul al doilea ca frecventa in lume, dupa afectiunile respiratorii. Ceea ce declanșeaza infectiile urinare sunt diferiti agenti patogeni, precum bacterii, fungi sau paraziti, insa de cele mai multe ori, vina o poarta bacteria Ecoli.

Pentru ca sanatatea ta conteaza, gama URACTIV iti este alaturi cu produse dezvoltate pentru starea de sanatate și de bine in propria-ti piele.

Capsulele Uractiv Forte mentin starea de sanatate a aparatului urinar. Prin compozitia unica de albastru de metilen și strugurii ursului, Uractiv Forte amelioreaza durerea și inflamatia, distruge și elimina bacterii responsabile de producerea infectiei urinare, previn recurentele.

De asemenea, pentru mentinerea unei stari de confort și prospetime, in aceasta perioada, la achizitionarea Uractiv Forte, Uractiv capsule sau Uractiv Med vei primi un pachet de absorbante zilnice Bella CADOU.

Uractiv + Bella Cadou– dubla protectie, zi de zi.

Mai multe informatii gasești pe www.uractiv.ro sau pe www.facebook.com/uractiv.

 

Related posts

Portelanul la rang de arta

Adina Meyers

Sfaturi de organizare pentru ultimele pregatiri de Craciun

Adina Meyers

Detergenții naturali în comparație cu cei clasici, pot fi la fel de eficienți?

Adina Meyers