LifeStyle

Spune STOP infectiei urinare

Stiai ca una dintre amenintarile sezonului rece este dezvoltarea unei infectii urinare? Pe fondul unui sistem imunitar vulnerabil, o igiena intima precara, pauzele foarte lungi intre urinari, sexul neprotejat sau chiar hainele sintetice pot favoriza accesul și rapiditatea inmultirii bacteriilor in zona intima.

Astfel, apare infectia urinara, care ocupa locul al doilea ca frecventa in lume, dupa afectiunile respiratorii. Ceea ce declanșeaza infectiile urinare sunt diferiti agenti patogeni, precum bacterii, fungi sau paraziti, insa de cele mai multe ori, vina o poarta bacteria Ecoli.

Pentru ca sanatatea ta conteaza, gama URACTIV iti este alaturi cu produse dezvoltate pentru starea de sanatate și de bine in propria-ti piele.

Capsulele Uractiv Forte mentin starea de sanatate a aparatului urinar. Prin compozitia unica de albastru de metilen și strugurii ursului, Uractiv Forte amelioreaza durerea și inflamatia, distruge și elimina bacterii responsabile de producerea infectiei urinare, previn recurentele.

De asemenea, pentru mentinerea unei stari de confort și prospetime, in aceasta perioada, la achizitionarea Uractiv Forte, Uractiv capsule sau Uractiv Med vei primi un pachet de absorbante zilnice Bella CADOU.

Uractiv + Bella Cadou– dubla protectie, zi de zi.

Mai multe informatii gasești pe www.uractiv.ro sau pe www.facebook.com/uractiv.

 

Related posts

6 flori de vara care trebuie sa faca parte din gradina ta

Adina Meyers

Noi reguli pentru terasele din Centrul Vechi, după numărul mare de cazuri de COVID-19

Adina Meyers

Ideal Standard lansează noua colecție Tesi

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe