LifeStyle

Fiskars da tonul curateniei de toamna

Toamna aceasta, Fiskars iti vine in ajutor cu noi unelte de cea mai buna calitate și alte cateva deja existente, asigurandu-se ca beneficiezi de tot ce ai nevoie pentru a-ti mentine in stare perfecta gradina, inainte de instalarea iernii. 

Pe masura ce anul trece, orice gradinar stie ce are de facut pentru a asigura un inceput bun pentru iarna si primavara care urmeaza – curatarea gradinii. Fie ca este vorba despre strangerea cu grebla a frunzelor de pe gazon, maturarea prafului si a mizeriei de pe asfalt sau desfundarea unui burlan blocat de frunze ude, folosirea de unelte bine proiectate, durabile poate reduce stresul, economisi timp si aduce o mare diferenta in rezultatul final.

Noutatile anului 2013

O unealta esentiala in orice proces de curatenie de toamna este grebla, iar Fiskars prezinta Grebla de frunze SolidTM disponibila in dimensiuni medii si mari. La curatenie ajuta si noua Matura universala SolidTM, care usureaza munca gratie capului de maturare lat, curbat si perilor duali PowerCleanTM. Toate cele trei produse noi sunt echipate cu manere din aluminiu, capete usoare, puternice si flexibile si orificii care permit agatarea, usurand astfel operatiunile.

Aceste unelte noi se alatura  unor produse deja existente, destinate suprafetelor mai mari, precum grebla de frunze Fiskars XL si sacul de strans de greutate mica, pliabil, usor de strans, cu capacitate de 172 de litri, care asigura ca toate frunzele si reziduurile din gradina sunt adunate cu grija si indepartate fara a depune un efort prea mare.

Fiskars QuikFitTM un produs versatil

Pe langa noile produse, Fiskars pune la dispozitie pentru curatenia de toamna, doua unelte deja existente din familia de unelte QuikFitTM. Peria pentru pavaj QuikFitTM cu perii sai tari de metal constituie solutia perfecta pentru curatarea muschilor si a reziduurilor dintre placile de pavaj, in timp ce Curatatorul de jgheaburi  Fiskars QuikFitTM poate desfunda santurile blocate de frunze si alte reziduuri pana la o inaltime de sase metri de la pozitia de stat in picioare cu ajutorul manerului telescopic. 

 

 

Related posts

Inovatie in spatiile de birouri din AFI Park 2

Adina Meyers

Elis Pavaje a contribuit la amenajarea Theodora Golf Club

Adina Meyers

Izolarea fonică, soluția ideală pentru relaxare deplină

Adina Meyers