LifeStyle

Festivalului International de Statui Vivante, a II-a editie sub semnul lui Caragiale!

Intrarea de la Charles de Gaulle, Aleea Cariatidelor, Fantana Modura si Aleea spre Expoflora vor deveni locul de pelerinaj al unor personaje ce vor impresiona publicul prin spectaculozitatea lor.

“Ma bucura mult faptul ca acest festival a starnit ecouri si emotii in randul publicului, drept pentru care am pregatit o noua editie care anul acesta va sta sub semnul lui Caragiale cu motto-ul “Simt enorm si vad monstruos”. Nu numai opera marelui dramaturg va fi prezenta in cadrul evenimentului. Literatura va domina aceasta editie iar statuile vivante vor purta publicul prin lumea plina de farmec a personajelor lui  Shakespeare sau cea fantastica a zeilor din Olimp, prin povestile copilariei spuse de zane, dar si prin amintiri uneori comice, alteori romantice din Bucurestiul de alta data cu elita lui, cu boieri si tarani, o lume pestrita care a animat candva Micul Paris . Va invitam sa descoperiti o lume magica, in care fiecare statuie va va spune povestea ei unica!”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Festivalul International de Statui Vivante este un eveniment unic in Europa Centrala si de Est, prima editie fiind organizata anul trecut la initiativa Teatrului Masca. Artisti din Italia, Olanda, Germania, Marea Britanie si Romania propun publicului incursiuni in lumea fantastica a statuilor vivante prin aparitii surprinzatoare. 

Profitand de faptul ca luni, 4 iunie este zi libera deoarece se sarbatoresc Rusaliile, festivalul de anul acesta se va intinde pe o durata de patru zile. Surprizele pregatite de Teatrul Masca,  momentele de circ mut in interpretarea trupei din Marea Britanie sau cele de circ cu foc, precum si o multime de statui vivante vor anima de vineri pana luni Parcul Herastrau si il vor transforma intr-o poveste cu aroma din timpuri de mult timp apuse. 

Intrarea la eveniment este libera.

Detalii pe www.masca.ro

Related posts

Syoss aniversează 7 ani de performanță profesională în România

Adina Meyers

Aperitive calde pentru zile geroase!

Adina Meyers

Dezanoplum® – arma secretă, eficientă împotriva păduchilor!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe