LifeStyle

Christmasworld 2015 – Povesti de povestit

Tendintele Christmasworld propun un curent contemporan in lumea decoratiunilor festive si sezoniere, Stilburo bora.herke.palmisano dezvaluind ultimele noutati in acest domeniu.

Cele mai importante teme abordate de designeri si artisti sunt subtilitatea, poezia, emotiile, traditiile populare, dar si influentele altor culturi. Toate acestea vor putea fi admirate pe viu la TREND SHOW Christmasworld, in cadrul Galeriei 1, la targul Christmasworld, care se va desfasura la Frankfurt, in perioada 30 ianuarie – 3 februarie 2015. Tendintele relevate de Stilburo sunt nostalgice si pasionale, dramatice si curajoase, independente si sofisticate si, desi strans legate intre ele, au un stil inconfundabil.

Momente nostalgice
Nostalgia apare intr-un joc subtil de lumini si umbre, in note poetice si feminine, dar contemporane, oferite de o paleta de culori neutre. Combinatiile de forme delicate, care compun un tot artistic, sunt prezentate cu ajutorul transparentelor, imaginilor blurate si luminii din spate. De asemenea, se folosesc tonuri calde, care au la baza albul, albastrul gri si griul luminos, materiale atent selectionate si broderii florale insotite de reflexii de aur, argint si cristal.

Pasional si misterios
Avand ca inspiratie perioada romantismului, povestile cu zane, fantasmele si poeziile sunt asociate pentru a crea o lume suspendata intre vis si realitate, caracterizata de o nesfarsita sete de pasiune, drama si mister.
Culorile sunt de la negru la bazalt, petrol inchis si maro inchis, caldura aurului imprima o tenta de mister, in timp ce rosul temperamental sugereaza puterea pasiunii. Oglinzile, obiectele de cristal, tablourile, fotografiile vechi si piesele patinate, simbolurile mistice si istorice sunt ornamentate cu materiale sclipitoare, extrem de decorative.

Independent si indraznet
Iata un look inconfundabil, inspirat din tendintele artei contemporane si creat pentru a marturisi atat curajul de a fi diferit, cat si entuziasmul necesar creativitatii.
Fresh oranj, crem nuga, roz subtil, menta rece, violet inchis – acestea sunt culorile pe care se mizeaza si a caror intensitate este echilibrata de tonuri neutre, precum antracit si gri luminos. Efectele de spray si elementele gen graffiti servesc ca sursa de inspiratie pentru structuri si design iar suprafetele marmorate sunt acoperite cu efecte vii, multicolore.

Eleganta si inventivitate
Stilul propus ofera un mix sofisticat de aspecte moderne si traditionale, invitand intr-o lume emotionala de elemente variate care surprind prin experiente tactile neasteptate si prin utilizarea creativa a materialelor, acompaniate de o paleta de tonuri naturale (lana alba, sisal, petrol si mustar).
Influentele etnice si motivele folclorice se intalnesc in modele abstracte, aplicate artistic pe materiale si finisaje de calitate precum lemnul, ceramica, metalul sau pielea.

Related posts

Palatul Noblesse inaugureaza seratele culturale, adevarate evenimente de societate

Adina Meyers

O noua gama de Smart TV-uri de la Philips se comercializeaza exclusiv prin eMAG

Adina Meyers

Go Green in the City 2014 – solutii energetice pentru orase

Adina Meyers