LifeStyle

SPOGA+GAFA, inspiratie pentru amenajarea si accesorizarea gradinii

Trei zile de solutii si inspiratie pentru amenajarea, accesorizarea si decorarea gradinii sunt asteptate de vizitatorii specialisti din lumea intreaga intre 31 august si 2 septembrie la Koln la targul spoga+gafa. Pe o suprafata de 241.000 mp vor putea fi vazute prezentarile noutatilor in materie de gradina de la peste 2.000 de ofertanti provenind din peste 50 de tari.

Printre cei interesati de acest targ se numara numeroase categorii, de la floricultori la gradinari hobisti, florarii, centre de gradinarit, magazine (home&deco, cadouri, decoratiuni), centre de DIY, designeri de gradini. Numai din aria de mobilier si lifestyle vor fi prezenti 700 de ofertanti iar segmentele prezentate vor cuprinde o arie extrem de larga: mobilier, accesorii si decoratiuni pentru gradina si terasa, casute de gradina, plante, flori, aranjamente, ghivece de flori, produse sezoniere, material de sadit, pamanturi pentru plante, aparate de grill si barbeque, camping, sport si distractii, unelte si echipamente motorizate pentru gradina, zone si tehnici pentru apa, inot, iluminat exterior etc.

Universul gradinii este impartit intre pavilioanele expozitionale pe urmatoarele tematici: viata in gradina, ingrijirea gradinii, amenajarea gradinii, gradina unica si gradina obisnuita. Conform traditiei, cel mai mare segment este compus din domeniul garden living. Acesta include printre altele mobilier pentru gradina si terasa, decoratiuni, camping si timp liber, precum si sport si jocuri si prezinta produse care transforma gradina, balconul sau terasa in spatii verzi de trai. Extins in domeniul garden living este si segmentul de gratare in aer liber Grill&Barbeque.

Mai multe informatii pentru participare la targ sau vizitare: Roberta Moldoveanu,

Reprezentanta Koelnmesse in Romania si Republica Moldova, tel.: +40 722 23.82.14, roberta.moldoveanu@koelnmesse.ro, info@koelnmesse.ro, www.koelnmesse.ro

 

 

 

Related posts

Cum iti poti amenaja locuinta ca sa fii mai aproape de natura

Adina Meyers

LYCON in Romania

Adina Meyers

Mușcata – o alegere perfectă pentru cei care nu au prea mult timp de grădinărit

Adina Meyers