LifeStyle

InterContinental Bucuresti a castigat prestigioase premii internationale

In luna decembrie, InterContinental Bucuresti a castigat doua premii internationale: Hotelul & Restaurantul de Lux al Anului in Romania (Luxury Hotel & Restaurant of the Year in Romania) oferit de Luxury Travel Guide si Hotelul & Centrul de Conferinte al Anului in Romania (Luxury Hotel & Conference Centre) oferit de World Luxury Hotel Awards.
 
“Este finalul unui an de success in care am dovedit ca suntem cel mai bun hotel InterContinental din Europa si unul dintre cele mai bune hoteluri europene din lantul IHG.  Suntem mandri sa fim castigatorii acestor premii prestigioase. Acesta este rezultatul pasiunii colegilor nostri, al angajamentului lor de a actiona in spiritul adevaratei ospitalitati si al devotamentului lor de a crea un hotel pe care oaspetii sa il iubeasca”, a declarat Lior Bebera, General Manager al InterContinental Bucuresti.  
 
World Luxury Hotel Awards stabileste standardele pentru serviciile din industria hoteliera globala si ofera o adevarata recunoastere hotelurilor de lux si resorturilor din categoriile specifice in timpul perioadei de votare de pe parcursul unui an. Peste 300,000 de mii de voturi au fost contorizate din partea turistilor si a invitatilor care au vizitat aceste locatii de lux in timpul perioadei de votare. 
 
Luxury Travel Guide Awards reprezinta topul reusitelor in domeniul ospitalitatii; toti castigatorii premiilor Luxury Travel Guide Awards intra intr-un proces de jurizare foarte strict la care participa profesionisti din domeniul industriei ospitalitatii.

Articole similare

Monini – O alegere savuroasa si sanatoasa!

casamea.ro

Tu cum mai asculti muzica? Noile casti wireless Philips SHB7150FB – muzica si apeluri wireless (NFC)

casamea.ro

S-a lansat lanterna indestructibila VARTA

comunicat de presa

Lasă un comentariu

nine − 5 =