Image default
LifeStyle

La orizont, TENDENCE 2014 cu o gama unica de produse

Anul acesta, TENDENCE, cel mai important eveniment din domeniul bunurilor de larg consum pentru casa din a doua jumatate a anului, se va desfasura la Frankfurt in perioada 30 august – 2 septembrie, anuntand o gama unica de produse autentice si exclusive avand incorporate mult design, inovatie si ecologie.

Noutatile vor fi prezentate, ca de obicei, in cadrul celor trei grupe de produse reunite sub binecunoscuta platforma LIVING: Loft, Interiors&Decoration si Decoratii sezoniere si vor ilustra temele mobilierului, decoratiunilor, accesoriilor si textilelor de interior, inclusiv articolelor si decoratiunilor pentru sarbatori.

Organizatorul Messe Frankfurt anunta de pe acum ca o mare pondere va fi reprezentata de obiecte pentru masa, lampi, materiale textile, mic mobilier, decoratiuni florale, flori artificiale, boluri, jardiniere, prezentate de producatori in diverse variante, versiuni, combinatii si aranjamente.

De asemenea, mult accent este acordat obiectelor de lifestyle, in special de bijuterii si ceasuri si, de asemenea, Tendence va reprezenta o importanta platforma pentru arta contemporana si obiectele hand made.

Fiind asteptati numerosi vizitatori care reprezinta magazine de decoratiuni si lifestyle, la acest targ vor fi prezentate si experimentate de catre renumiti specialisti numeroase ponturi practice pentru amenajarea si decorarea vitrinelor.

Dat fiind succesul inregistrat anul trecut cand a fost organizata prima editie, in paralel cu Tendence se va desfasura cu o amploare sporita targul Ecostyle, care va dezvalui lumea verde a produselor de lifestyle orientate ecologic.

Informatii suplimentare: www.messefrankfurt.com/tendence. Cei interesati de acest targ, atat ca participanti cat si ca vizitatori, se pot adresa catre Anca Murar, reprezentant Messe Frankfurt in Romania, tel.: +40722.454.225, [email protected]

 

Articole similare

Iulia Gosea, laureata la Oscarul Romanesc pentru Excelenta

comunicat de presa

Embrace the surreal: noi tendințe și inspirație à la Maison&Objet

casamea.ro

Artmark Romania Regala – Adrian Cioroianu

comunicat de presa

Lasă un comentariu

12 + 20 =