LifeStyle

La orizont, TENDENCE 2014 cu o gama unica de produse

Anul acesta, TENDENCE, cel mai important eveniment din domeniul bunurilor de larg consum pentru casa din a doua jumatate a anului, se va desfasura la Frankfurt in perioada 30 august – 2 septembrie, anuntand o gama unica de produse autentice si exclusive avand incorporate mult design, inovatie si ecologie.

Noutatile vor fi prezentate, ca de obicei, in cadrul celor trei grupe de produse reunite sub binecunoscuta platforma LIVING: Loft, Interiors&Decoration si Decoratii sezoniere si vor ilustra temele mobilierului, decoratiunilor, accesoriilor si textilelor de interior, inclusiv articolelor si decoratiunilor pentru sarbatori.

Organizatorul Messe Frankfurt anunta de pe acum ca o mare pondere va fi reprezentata de obiecte pentru masa, lampi, materiale textile, mic mobilier, decoratiuni florale, flori artificiale, boluri, jardiniere, prezentate de producatori in diverse variante, versiuni, combinatii si aranjamente.

De asemenea, mult accent este acordat obiectelor de lifestyle, in special de bijuterii si ceasuri si, de asemenea, Tendence va reprezenta o importanta platforma pentru arta contemporana si obiectele hand made.

Fiind asteptati numerosi vizitatori care reprezinta magazine de decoratiuni si lifestyle, la acest targ vor fi prezentate si experimentate de catre renumiti specialisti numeroase ponturi practice pentru amenajarea si decorarea vitrinelor.

Dat fiind succesul inregistrat anul trecut cand a fost organizata prima editie, in paralel cu Tendence se va desfasura cu o amploare sporita targul Ecostyle, care va dezvalui lumea verde a produselor de lifestyle orientate ecologic.

Informatii suplimentare: www.messefrankfurt.com/tendence. Cei interesati de acest targ, atat ca participanti cat si ca vizitatori, se pot adresa catre Anca Murar, reprezentant Messe Frankfurt in Romania, tel.: +40722.454.225, office@expo-germania.ro

 

Related posts

Svea – 60 de ani de experienta in bucatarii

Oana Voicu

(P) “It Could Be You”, un proiect despre realitatea oamenilor fără adăpost din București

Adina Meyers

Cum decorezi de Craciun spatiile mici. 6 solutii

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe