Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Spatiu creativ pentru o profesoara de matematica si elevii sai

Designerul grec Marios Karystios a redecorat clasa unei profesoare de matematica, adaugand mobilier in culori vii si accesorii vintage pentru a face procesul de invatare mai distractiv.

Transformarea salii de clasa este primul proiect de design interior al lui Marios Karystios, care a primit sarcina de a crea o noua identitate vizuala pentru scoala privata din Cipru.

Dorinta profesoarei a fost de a crea un spatiu mai prietenos si mai relaxat pentru elevi, si care sa arate diferit de salile de clasa standard, precum si de a promova gandirea creativa la o materie care nu se numara printre preferatele majoritatii elevilor.

Clasa e decorata cu accesorii vintage colorate, care ies in evidenta pe fundalul peretilor albi. Culegeri, borcane cu biscuiti si diverse jucarii matematice, printre care si un cub Rubik, sunt asezate in doua nise din perete, vopsite in galben vibrant.

Un rand de scaune cu cadru metalic sunt aliniate in spatele meselor din lemn de pin, cu fata catre tabla alba si catedra.

Cozile a doua creioane uriase ies din pereti, permitandu-le elevilor sa-si agate hainele si gentile de ele, in timp ce din tavan atarna becuri simple, cu cabluri colorate.

In clasa mai gasim diverse simboluri matematice ca decoratiuni realizate din lemn, si un glob pamantesc din hartie.

“Copiii sunt incantati de rezultat sau cel putin asa spun”, povesteste designerul, citat de dezeen.com

Related posts

Cum să obții grădina perfectă

Adina Meyers

Piscina, în funcție de bugetul și preferințele familiei

Adina Meyers

Ușile de interior conferă un plus de stil casei tale

Adina Meyers