Home

Cum transformi un borcan de sticla intr-un suport de lumari

Astazi iti aratam cum poti transforma un simplu borcan intr-un suport de lumanari, astfel incat sa semene cu o casuta din povesti.

Pentru acest proiect creativ ai nevoie de un borcan cu capac, clei polimeric (fimo) in diverse culori, forme de prajituri, un cutit si un facalet pentru intins si rulat cleiul.

Intinde bine o foaie de clei polimeric alb si acopera cu ea peretii exteriori ai borcanului. Suprafata trebuie sa fie cat mai neteda. Cleiul polimeric are textura plastilinei si e usor de modelat.

Cu ajutorul formelor pentru prajituri vei decupa ferestrele si usile. Poti folosi si un cutit pentru aceasta operatiune, dar iti va fi mai usor daca folosesti formele.

Modeleaza ferestrele si usile din clei maro, si fa-le striatii cu ajutorul unui cutit, astfel incat sa imite lemnul. Pentru mai mult realism, adauga balamale si o clanta.

Acopera capacul borcanului cu fimo rosu si adauga-i puncte albe, astel incat sa semene cu o palarie de ciuperca. Acesta va fi acoperisul.

La fnal, decoreaza fatada casutei cu floricele din fimo. Tocmai ai obtinut cel mai frumos suport pentru lumanari!

In galeria foto poti urmari etapele realizarii proiectului, pas cu pas.

Related posts

Pericolele din cosmeticele pentru păr. La ce să fim atenți

Adina Meyers

11 obiceiuri toxice în bucătărie. E timpul să renunți la ele!

Adina Meyers

Tot mai mulți români își fac asigurări de sănătate pentru călătorie. Asiguratorii au introdus clauza de COVID-19

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe