LifeStyle

Despre siguranta si protectie in locuinta personala

Odata mutati la casa noastra, ne preocupam de o multime de lucruri: cum sa o amenajam, in ce culoare sa pictam fiecare camera, ce mobilier se potriveste cel mai bine, ce tip de sticla sa utilizam.

Cand alegem sticla pentru ferestre, trebuie sa tinem cont atat de nivelul de izolare termica dorit, cat si de gradul de protectie pe care sticla poate sa-l ofere. Daca optam pentru sticla laminata, aceasta aduce in plus fata de sticla obisnuita protectie impotriva accidentelor si a efractiei.

In locuinta personala, accidentele cauzate de spargerea sticlei pot avea urmari grave, atat prin riscul ranirii in cioburi, cat si prin riscul de cadere in gol atunci cand sticla sparta afecteaza unitatea ferestrei. Pentru a evita accidentele, se recomanda folosirea unui tip de sticla ce ofera protectie la spargere: sticla laminata SGG STADIP®. In cazul spargerii, fragmentele de sticla (cioburile) raman lipite de filmul de laminare. La fel, corpurile care au determinat spargerea geamului sunt retinute in filmul de laminare.

Sticla laminata SGG STADIP® imbina confortul si siguranta

Cum 70% din suprafata unei ferestre este reprezentata de sticla, este important sa maximizam rolul acesteia: sticla ferestrelor nu trebuie sa ofere doar confort si izolare termica, ci si siguranta si protectie.

Descopera sticla laminata SGG STADIP® pe www.sticlasigura.ro

 

 

 

 

Related posts

MBA Junior pentru copiii lideri din România

Adina Meyers

Se pun in vanzare biletele pentru concertul Lady Gaga

Adina Meyers

Tarta cu pere

Adina Meyers