LifeStyle

„Spatiile se leaga prin pavaje” – concurs de amenjare exterioara pentru studenti si arhitecti

Elis Pavaje, liderul pietei pavajelor din Romania, in parteneriat cu Facultatea de Urbanism din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Asociatia Absolventilor Urbanisti si Peisagisti din Romania si Clubul Studentilor Urbanisti, lanseaza concursul de idei „Spatiile se leaga prin pavaje”, dedicat reamenajarii unuia dintre showroom-urile Elis Pavaje.

Concursul de idei si solutii de amenajare exterioara este adresat studentilor si tinerilor absolventi ai Facultatii de Urbanism si Peisagistica din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Bucuresti, iar inscrierile se pot face individual sau in echipe de maxim 3 persoane.

Participantii sunt invitati sa-si exprime viziunea despre transformarea showroom-ului Elis Pavaje, atat la nivel functional, cat si estetic, astfel incat acesta sa reprezinte o sursa de inspiratie pentru persoanele interesate de amenajarea exterioara a spatiului de locuit prin utilizarea pavajelor. Proiectele participantilor trebuie sa ilustreze o zona expozitionala care sa puna in valoare gama de produse premium Elis Pavaje, prin imbinarea armonioasa a spatiilor functionale (zona acces masini, parcare autoturisme si biciclete, zona pietonala, gradina rezidentiala, gradina urbana, gradina in panta, zona de branding) si a elementelor naturale, precum vegetatie, lemn, apa, etc.

Concursul este si o buna ocazie pentru studentii si tinerii absolventi de a-si pune in practica cunostintele si abilitatile dobandite pe parcursul anilor de studii si de a obtine experienta de proiectare.

Inscrierea in concurs se poate face in perioada 16 martie – 15 aprilie, iar data limita de predare a proiectelor este 9 mai 2016.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanti ai Facultatii de Urbanism si ai Asociatiei Absolventilor Facultatii de Urbanism, un redactor Home&Deco si reprezentanti ai beneficiarului si initiatorul concursului – Elis Pavaje. In urma jurizarii se vor acorda 3 premii. De asemenea, concurentul a carui lucrare va fi desemnata castigatoare, va participa la implementarea solutiei propuse alaturi de echipa de montaj si design a Elis Pavaje.

Showroom-ul Elis Pavaje din Stoenesti, jud. Prahova a fost lansat in 2012, fiind in acel moment cel mai mare showroom de pavaje din Romania. Intins in prezent pe o suprafata de 1.300 mp, acesta expune majoritatea produselor care ies din fabrica: pavele rezidentiale si industriale, dale pentru terase, jardiniere, blocheti, borduri, blocuri de zid, trepte si palisade, in multiple modele, variante cromatice si dimensiuni. In scopul reamenajarii, suprafata alocata a fost extinsa considerabil.

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe pagina de Facebook dedicata si pe site-ul Elis Pavaje:

https://www.facebook.com/events/1151952328170395/ si www.elis.ro

Related posts

Ritter – Broker de Asigurări se extinde în sistem de franciză

Adina Meyers

Tu știi cum se îngrijesc violetele de Parma?

Adina Meyers

Intampina iarna cu uneltele pentru zapada Fiskars

Adina Meyers