LifeStyle

S-a lansat thelightdesign.ro, revista online dedicata luminii

Miercuri, 16 martie, s-a lansat revista online The Light Design, revista dedicata in intregime luminii si rolului acesteia in domeniile creative.

The Light Design vine in intampinarea tehnicienilor, designerilor, arhitectilor, artistilor si tuturor celor din meseriile creative. Articolele revistei analizeaza lumina in diferite ipostaze, de la lumina de concert si lumina de teatru, la rolul luminii in arta si arhitectura, dar si iluminat interior, rezidential, comercial si arhitectural.

Revista este impartita in mai multe categorii, dupa cum urmeaza: studii de caz; parte de analiza a aparatelor si a ideii din spatele luminii in teatru si industria muzicala si in zonele mai sus mentionate; interviuri cu producatori, regizori si coregrafi; recomandari de conferinte, teatru, concerte si expozitii; articole tematice.

Printre primele articole se numara interviuri cu Razvan Mazilu – coregraf, Andrei Popea – Director General Five`s International, Catalin Davidescu – fondator Dark Side Entertainment, dar si o analiza a luminii pentru concertul Vita de Vie 20 de ani si pentru musicalul West Side Story de la Teatrul Odeon.

Autorii provin din domenii creative si au experienta de peste zece ani in domeniile in care activeaza. Revista este in format online si poate fi accesata gratuit la www.thelightdesign.ro, iar articolele si interviurile sunt publicate bilunar. 

Related posts

Festivalul National de Teatru si Film „Serban Ionescu” are loc la Sala Dalles între 21 şi 23 septembrie

Adina Meyers

În Sun Plaza, SuperEroii reciclării luptă pentru o lume mai curată!

Adina Meyers

Tu stiai de aceste beneficii ale siropului de brad? Ti le spunem noi, alaturi de cateva retete numai bune de pus in aplicare

Adina Meyers