In urma cu noua ani, gazdele noastre achizitionasera un teren pentru casa in partea de nord-vest a Bucurestiului, pentru care aveau deja proiect si autorizatie de constructie.

Nu s-au grabit cu demararea lucrarilor, asa incat, la inceputul lui 2014, au decis sa renunte la ridicarea locuintei, considerand ca nu mai au „nervii” necesari. Drept pentru care, au renovat total apartamentul in care stateau.

La cateva luni de la acest eveniment, mergand in vizita la cineva care locuia in zona Glina, le-au placut foarte mult linistea de acolo, departarea de oras si faptul ca era un loc foarte aerisit, practic „in camp”.

Prezentarea locuintei o gasiti in revista Casa Mea, editia de martie 2016.

Related posts

Cum poți integra piatra naturală în baia ta?

Adina Meyers

Cum să-ți modifici locuința într-una inteligentă

Adina Meyers

Culorile din living

Adina Meyers