Home LifeStyle

Viața după COVID-19. Tom Hanks: „Nu am respect pentru cei care nu poartă mască”

Actorul american Tom Hanks este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţi în lupta cu noul coronavirus. El face apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei. „Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască”, a spus actorul.

„Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă – purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă mâinile”, a spus Hanks în timpul unei apariţii televizate.

Filmul „Greyhound”, care urmează să fie lansat în curând, l-a inspirat pe actor să facă apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei.

„Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens”, a declarat Hanks.

Tom Hanks și soția sa, actrița Rita Wilson, au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus în luna martie, pe când se aflau în Australia, şi au stat internaţi în spital două săptămâni. Nici în prezent cei doi actori, care sunt căsătoriţi de 23 de ani, nu ştiu cum s-au îmbolnăvit, ci doar că au contractat virusul în Australia, unde Hanks urma să filmeze pentru un viitor lungmetraj despre Elvis Presley, regizat de Baz Luhrmann.

Related posts

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de încălțăminte

Adina Meyers

H.O.M.E., o colectie-concept by Irina Neacsu

Adina Meyers

Sugestie de weekend: Transfăgărășanul se deschide circulației

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe