LifeStyle

Sony lanseaza in Romania noua camera foto compacta cu obiective interschimbabile – NEX-5N

Alaturi de NEX-5N, NEX-7, α65 si α77 intregesc seria produselor vedeta din portofoliul Sony din aceasta toamna

·     Noile modele NEX-5N, NEX-7 si α65 si α77, disponibile din aceasta toamna si in Romania

NEX-5N

·        Cea mai rapida fotografiere din lume, focalizare automata rapida si precisa
·        Fotografiere continua la 10 cps (In modul Speed Priority Continuous)
·        Inregistrare video Full HD cu 50p/25p cu focalizare manuala 

NEX-7

·      Rezolutie de 24,3 megapixeli efectivi cu senzor CMOS Exmor APS HD; Focalizare automata rapida si cel mai mic timp de reactie la declansare din lume (0.02 sec)

α77 si α65

·        Cea mai rapida fotografiere in rafala la 12 cps si rezolutie full din lume, cu detectarea fazei de focalizare automata (α65: 10fps); nou sistem de focalizare automata in 19 puncte, cu 11 senzori de tip cross (α77); primul vizor XGA OLED Tru-Finder™, cu afisare multifunctionala a informatiilor

Sony duce imaginea de calitate si optiunile creative la noi extreme, cu noile modele din seria de camere foto digitale cu obiective interschimbabile: NEX-5N si NEX-7, precum si cu noile modele din seria de camere cu oglinda semitransparenta: α77 si α65, dedicate iubitorilor de fotografie si pasionatilor artei fotografice.

Continuand succesul camerei foto digitale NEX-5, noul α NEX-5N de la Sony duce performantele si mai sus, oferind capacitate de reactie rapida, calitate superba a imaginii, precum si accesarea posibilitatilor creative ale unei camere DSLR intr-un dispozitiv usor de transportat.  

Cu un invelis dur, dar usor, din magneziu si cu dimensiune de doar 23,3 mm in cel mai subtire punct, noua camera NEX-5N duce design-ul elegant si minimalist al popularului NEX-5 la un nou nivel.

Raspunsurile sunt accelerate si mai mult de timpul de eliberare a declansatorului, de aproximativ 0.02 secunde1: cel mai rapid dintre toate camerele cu obiectiv interschimbabil din lume.

Sensibilitatea este marita la  ISO 25600, cea mai mare dintre camerele cu obiective interschimbabile cu tehnologie fara oglinda, permitand o fotografiere fara trepied de foarte buna calitate in conditii de luminozitate scazuta.

La o simpla apasare de buton, camera NEX-5N inregistreaza video Full HD AVCHD ver. 2.0 (Progresiv) cu o calitate inalta a sunetului stereo, la frecventa 50p – o premiera pentru camerele cu obiectiv interschimbabil cu senzor de dimensiune APS-C. Citirea mai rapida facilitata de senzor creste rata maxima a cadrelor pana la 60 cps, fata de anteriorul 30cps.

Optiunea Picture Effect, introdusa pentru prima data pe NEX-C3, simplifica obtinerea unor efecte artistice doar cu ajutorul camerei, fara a fi nevoie de post-procesare PC.

In modul Speed Priority Continuous, camera NEX-5N surprinde cadre active cu pana la 10 cps (viteza propriu-zisa depinde atat de conditiile de fotografiere, cat si de performanta cardului de memorie). Aceasta reprezinta cea mai rapida fotografiere in rafala dintre camerele cu obiectiv interschimbabil, fara oglinzi1.

Ecranul LCD Xtra Fine de 7,5 cm (3.0″) se inclina pana la 80° in sus sau pana la 45º in jos pentru o vizualizare usoara din orice pozitie de fotografiere. Tehnologia TruBlack asigura detaliile si contrastul superb cu reflexii reduse ale soarelui pe ecran.

Modelul este disponibil in Romania incepand cu finalul lunii septembrie, la 3,199 lei (pachet cu obiectiv zoom E18-55 OSS).

Noul NEX-7 beneficiaza de cel mai nou model de senzor CMOS Exmor APS HD cu o rezolutie de 24,3 megapixeli efectivi, alaturi de cea mai recenta versiune a procesorului de imagine BIONZ de la Sony.

Aceasta alaturare unica a senzorului si a procesorului asigura raspuns de fotografiere ultra-rapid, plus o calitate ireprosabila a imaginii, in timpul fotografierii sau inregistrarii video. Cu o paleta ISO 100-16000, sensibilitatea ridicata faciliteza fotografierea fara imperfectiuni in incaperi intunecate sau la apus.

Modelul este disponibil in Romania incepand cu luna noiembrie, la pretul aproximativ de 7.000 lei (pachet cu obiectiv zoom E18-55 OSS).

Cele mai recente optimizari ale tehnologiei oglinzii semitransparente de la Sony pozitioneaza modelele SLT-A77 (α77) si SLT-A65 (α65) drept cele mai rapide camere cu obiective interschimbabile din clasa lor. Ergonomia imbunatatita a ambelor modele numara un nou design al sistemului de prindere (grip), mai confortabil. De asemenea, design-ul inovator include un nou buton tactil pentru utilizare ‘cu ochii inchisi’, chiar in timpul vizionarii cadrului fotografiat sau filmat prin intermediul vizorului de inalta rezolutie XGA OLED Tru-Finder™.

Modelul α77 este disponibil incepand cu finalul lunii octombrie, la pretul de 6,299 (pachet cu un obiectiv zoom DT18-55), iar α65, de la finalul lunii septembrie, la pretul de 4,599 lei (pachet cu obiectiv zoom DT18-55).

Pentru detalii suplimentare pentru fiecare dintre noile modele, consultati comunicatele de presa aferente.

Focus-ul si expunerea sunt fixate de la primul cadru.

Related posts

Cum se utilizează un defibrilator cardiac?

Adina Meyers

Începe BIFE-SIM 2016 – evenimentul-etalon al industriei mobilei!

Adina Meyers

Saint-Gobain Rigips primeste trofeul Superbrands Romania pentru a doua oara consecutiv

Adina Meyers