LifeStyle

Spatiu restrans? Optiuni nelimitate cu masinile de spalat rufe compacte de la Electrolux

Spatiul redus nu inseamna si compromisuri in privinta rezultatelor, daca optezi pentru electrocasnicele Electrolux. Pentru a obtine cele mai bune rezultate in ingrijirea hainelor si pentru a folosi cat mai eficient spatiul disponibil, Electrolux a conceput gama compacta de masini de spalat rufe.

Gama compacta de masini de spalat rufe contine trei tipuri de masini: cu incarcare verticala, slim si cele care au si uscator incorporat. In functie de spatiul disponibil si de obiceiurile de spalare, poti alege varianta care sa ti se potriveasca perfect si care sa ofere in acelasi timp ingrijirea profesionala de care hainele tale au nevoie.

Astfel, daca ai la dispozitie un spatiu ingust, poti alege o masina de spalat rufe cu incarcare verticala, ale carei dimensiuni nu depasesc 40 de cm in latime si 55 – 60 de cm in adancime. Modelele Electrolux sunt de 6 sau de 7 kg si sunt dotate cu tehnologii inovative si functii inteligente pentru a oferi cel mai bun tratament hainelor tale. Astfel, poti opta pentru un model cu tehnologia TimeManager®, care vine in intampinarea unui stil de viata dinamic, permitandu-ti sa setezi durata de spalare in functie de timpul pe care il ai la dispozitie, de incarcatura masinii si de gradul de murdarire a rufelor. Tot in sprijinul unor nevoi cat mai variate vin si functiile „Start intarziat”, care te vor ajuta sa amani pornirea unui ciclu de spalare cu pana la 20 de ore si programele de spalare rapida, de spalare manuala/ lana sau de clatire suplimentara. Nu in ultimul rand, poti alege un model cu tehnologia SteamSystem care, cu ajutorul aburului, va improspata si va netezi tesaturile, scurtand timpul pe care il dedici calcatului. In completarea acestor caracteristici vine si certificarea Woolmark Blue, care te asigura de cea mai buna ingrijire articolelor de lana.

De asemenea, daca ai la dispozitie un spatiu cu o adancime mica, poti opta pentru o masina de spalat rufe slim, cu incarcare frontala, care are doar 39 de cm latime. Astfel, si intr-un spatiu redus, te poti bucura de toate beneficiile unei masini de spalat rufe performante. Cu toate ca au dimensiuni reduse, aceste masini de spalat pot deservi cu usurinta o familie de 3-4 membri, ele avand o capacitate de incarcare de 6 sau de 7 kg. In plus, sunt prevazute cu tehnologia TimeManager®, program rapid de 20 de minute, „Start intarziat” si consumuri minime de energie (Clasa de energie A++ si A+++), la fel ca si masinile de dimensiuni standard.

Nu in ultimul rand, daca spatiul iti permite sa ai o masina de spalat, insa nu si un uscator de rufe, poti opta pentru un model 2 in 1, care iti asigura atat o spalare eficienta a hainelor, cat si o uscare delicata. Disponibile in variante de 7, 8 sau 9 kg, incorporabile sau independente, aceste masini de spalat rufe iti vor permite sa si usuci de la 4 pana la 7 kg de rufe. Prevazute cu un motor Inverter care le vor asigura o viata indelungata, aceste masini de spalat rufe iti vor oferi o gama ampla de programe de spalare, uscare si improspatare a hainelor.

 

Related posts

Prăjitură cu fructe de sezon

Adina Meyers

3 calități pe care un antrenor trebuie să le dobândească

Adina Meyers

Copiii și seniorii de la Centrul Generații au acum 3 biblioteci datorită campaniei Daruiește o lume de basm

Adina Meyers