Amenajari Interioare

Solutii pentru ingrijirea aparatelor electrocasnice

Pentru a te putea bucura de o casa frumos amenajata trebuie sa ai grija si de ingrijirea aparatelor electrocasnice.

– Frigiderul se spala cu o solutie de curatat si dezinfectat produsele frigorifice. Aceasta inlatura grasimile, curata si igienizeaza toata suprafata interna a frigiderului/congelatorului, are actiune antimicrobiana, nu necesita clatire si se poate utiliza si pe suprafetele externe ale frigiderului.

– Pentru curatarea cuptoarelor ai nevoie de produse speciale, cum ar fi un detergent degresant, care elimina grasimile, chiar si pe cele arse si intarite. Pentru accesorii se aplica o solutie de curatat gratare, care dizolva grasimea acumulata pe gratare, griluri, rotisoare.

– Multe aragaze au hote separate sau incorporate deasupra suprafetelor de gatit. Ventilatoarele ce atrag aerul si fumul, trebuie curatate pentru a le feri de acumulari si pentru a functiona eficient. Filtrele de pe hotele neventilate se inlocuiesc o data la sase luni sau oricat de des este recomandat de producator.

– Pentru masina de spalat vase este necesar detartrant pentru aparate menajere, care curata depunerile de piatra. Acelasi produs il poti folosi si pentru curatarea cafetierelor.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Related posts

Ce trebuie să știi dacă vrei să te muți în București

Adina Meyers

Casă timișoreană în stilul conacelor de altădată

Adina Meyers

O bucatarie alba nu inseamna monotonie

Adina Meyers