Image default
Amenajari Interioare

Solutii pentru ingrijirea aparatelor electrocasnice

Pentru a te putea bucura de o casa frumos amenajata trebuie sa ai grija si de ingrijirea aparatelor electrocasnice.

– Frigiderul se spala cu o solutie de curatat si dezinfectat produsele frigorifice. Aceasta inlatura grasimile, curata si igienizeaza toata suprafata interna a frigiderului/congelatorului, are actiune antimicrobiana, nu necesita clatire si se poate utiliza si pe suprafetele externe ale frigiderului.

– Pentru curatarea cuptoarelor ai nevoie de produse speciale, cum ar fi un detergent degresant, care elimina grasimile, chiar si pe cele arse si intarite. Pentru accesorii se aplica o solutie de curatat gratare, care dizolva grasimea acumulata pe gratare, griluri, rotisoare.

– Multe aragaze au hote separate sau incorporate deasupra suprafetelor de gatit. Ventilatoarele ce atrag aerul si fumul, trebuie curatate pentru a le feri de acumulari si pentru a functiona eficient. Filtrele de pe hotele neventilate se inlocuiesc o data la sase luni sau oricat de des este recomandat de producator.

– Pentru masina de spalat vase este necesar detartrant pentru aparate menajere, care curata depunerile de piatra. Acelasi produs il poti folosi si pentru curatarea cafetierelor.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Articole similare

Albastru pentru un decor boem

Elena Virlan

Cum alegem perna in functie de problemele de sanatate

Elena Virlan

Cum iti proiectezi casa de vacanta

casamea.ro

Lasă un comentariu