Confortul pe timpul somnului este foarte important, iar vara, odihna este deseori afectata din pricina disconfortului termic si de toate neplacerile asociate cu acesta.

In prezent exista o varietate foarte larga de pilote, perne sau lenjerii de pat  de masuri si texturi diferite, toate adresate celor mai specifice nevoi, insa pentru a ne bucura de un somn odihnitor avem nevoie sa alegem cu atentie accesoriile de pat potrivite sezonului cald.

Accesoriile de pat confectionate din fibra de bambus sunt ideale pentru aceasta perioada din an, deoarece bambusul e cea mai versatila, poroasa si usoara fibra naturala. Spre deosebire de alte materiale, bambusul creste fara pesticide si fertilizatoare.

Iarba de bambus are in compozitie o substanta naturala proprie care impiedica formarea si dezvoltarea bacteriilor. Datorita acestui agent, bambusul este un antimicrobian natural si disipa mirosurile.

Lenjerii de pat din bambus

Bambusul este cu 40% mai absorbant decat bumbacul, de aceea lenjeriile de pat din fibra de bambus sunt ideale pentru sezonul cald, fiind recomandate in special persoanelor care transpira excesiv. Spre deosebire de bumbac, aceste fibre elimina foarte repede umiditatea in atmosfera.

Firul obtinut din iarba de bambus este mult mai fin si mai lucios decat bumbacul.  In cazul textilului de bambus, o densitate a firelor de 400 este echivalenlenta cu densitatea de 1000 de fibre in cazul bumbacului. Aceste proprietati confera textilului de bambus finetea si delicatetea matasii sau a casmirului.

Perne din bambus

Sunt ideale pentru cei care sufera de alergii sau astm, deoarece fibra de bambus este procesata doar prin abur si fierbere.In plus, bambusul contine pectina din miere care este foarte sanatoasa pentru piele, fiind folosita cu succes si in industria cosmetica si farmaceutica.

Pernele Nature de la Green Future sunt umplute cu 100% fibra de bambus si contin bilute din fibra siliconica, fiind invelite in tesatura de bambus 100%. Continutul noului model nu se aglomereaza, avand elasticitate constanta pe toata suprafata, astfel tu sa te bucuri de un somn confortabil.

Pilote din bambus

Reprezinta o alegere potrivita pentru toate anotimpurile. In sezonul cald pilotele confectionate din fibra de bambus  isi pastreaza constant racoarea, iar caldura se va elibera imediat. Textura aerisita a fibrelor permite o izolare perfecta a temperaturii si asigura conditiile optime de pastrare a nivelului de confort in timpul somnului.

La Green Future poti gasi accesorii de pat din fibra de bambus atat pentru adulti cat si pentru copii, astfel incat intreaga familie sa beneficieze de un somn sanatos si confortabil indiferent de anotimp.

 

 

Related posts

Casa de vacanta sarmanta de pe varful dealului

Adina Meyers

Care sunt cele mai folosite stiluri de amenajare a locuintei

Adina Meyers

Obiectele din iută te ajută să te simți mai aproape de natură

Adina Meyers