LifeStyle

Solutii nemtesti pentru probleme romanesti

Cand discutam despre constructii, romanii se confrunta cu multe probleme, in principal din pricina neinformarii sau a temerii de a lua anumite decizii. In acelasi timp, insa, acestia ii percep pe germani drept ingineri desavarsiti, mereu preocupati sa gaseasca solutii performante, durabile, conforme cu cele mai inalte standarde de calitate.

In acest context, Dr. Fenster, specialistul german propus de VEKA, ofera solutii nemtesti pentru problemele romanesti.

Cele mai multe neplaceri care apar intr-o locuinta sunt cauzate de ferestre – fie ca este vorba de calitatea inferioara a acestora, de montajul deficitar sau de reabilitarile termice nedocumentate. Pentru toate acestea, dar nu numai, solutia germana vine de la VEKA prin reprezentantul sau – Dr. Fenster.

Prin intermediul campaniei „Dr. Fenster – solutii nemtesti pentru probleme romanesti”, VEKA Romania isi propune deopotriva informarea si educarea consumatorului roman in ceea ce priveste achizitia corecta a ferestrelor sau depistarea problemelor tamplariei vechi. Specialistul in psihologia ferestrelor, Dr. Fenster, va diagnostica temerile romanilor legate de problemele aparute in locuinte si le va rezolva cu intelepciunea si priceperea germana, datorita multiplelor beneficii pe care le ofera solutiile VEKA.

„In urma studiului asupra perceptiilor despre sistemele de ferestre cu geam termopan pe care VEKA Romania l-a realizat in anul 2013, am constatat ca exista o mare lipsa de informare a consumatorului roman in ceea ce priveste semnificatiile si diferentele dintre o fereastra termoizolanta si un simplu termopan. Dr. Fenster este vocea prin care ne dorim sa ajutam clientii sa constientizeze importanta unei ferestre de calitate pentru confortul propriei locuinte. Astfel, campania „solutii nemtesti pentru probleme romanesti” va prezenta beneficiile majore pe care le aduce un sistem de profile PVC de clasa A intr-o locuinta.”, declara Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.

VEKA Romania este singurul furnizor de profile PVC destinate productiei de tamplarie termoizolanta, ce ofera in mod exclusiv solutii de clasa A (conform SR EN 12608). Compania se diferentiaza printr-o oferta diversificata de sisteme de profile PVC exclusiv in clasa A de calitate, oferind clientilor solutii individualizate din categoria premium, care sunt adaptate conditiilor climatice din tara noastra.

Ferestrele si usile reprezinta cheia intregii locuinte, de aceea calitatea lor va fi intotdeauna factorul de influenta in decizia de achizitie. Solutiile VEKA raspund cu usurinta celor mai exigente criterii de design architectural, durabilitate, izolare termica si securitate antiefractie si mentin locuinta confortabila, linistita si economica tot timpul anului. Fie ca vorbim de ferestre, usi, rulouri sau obloane, orice sistem de profile PVC de la VEKA care are la baza o solutie tehnica de clasa A si reprezinta o investitie sigura in calitatea germana, cu peste 40 de ani de traditie.

 

 

Related posts

Desert de sezon: prajitura cu struguri

Adina Meyers

CARREFOUR le ureaza elevilor de clasa I „Bun venit la scoala!” si le trimite cadouri fiecaruia!

Adina Meyers

Bucurestiul a fost asaltat in weekend de sute de romani care au alergat pentru a sprijini impadurirea tarii

Adina Meyers