Home

Ghivece haioase pentru o atmosfera vesela

Banalele ghivece din ceramica pot fi transformate in decoratiuni veritabile, care sa schimbe atmosfera din interiorul casei, dar si pe cea din gradina sau terasa. Vesele, colorate, cu desene originale, ele vor atrage simpatia si admiratia tuturor prietenilor care vin in vizita.

Ai nevoie de urmatoarele “ingrediente”: cateva ghivece obisnuite, pensule de marimi diferite, vopsele sau sprayuri in culorile preferate si sabloane. Pe toate le poti cumpara din orice magazin de bricolaj. La acestea adaugi, musai, o dorinta puternica de a da locuintei un aer fresh, dupa care condimentezi cu un strop de imaginatie si o picatura de simt artistic.

Indicatie: daca vrei ca rezultatul sa fie unul “wow!!!”, respecta intru totul “reteta” noastra. Urmatorul pas: asigura-te ca ghivecele sunt curate si uscate, apoi pune pe ele sabloanele preferate, aplica vopsea intr-un strat subtire si lasa-le sa se usuce pret de cateva ore.

In privinta modelelor, culorilor si accesoriilor pe care le vei folosi, ai libertate deplina. Flori, frunze, fructe, scoici, animalute, buline, litere, mesaje haioase, culori pastelate, complementare sau vii…. Poti opta pentru orice desen si orice combinatie cromatica atata vreme cat rezultatul va fi unul coerent si armonios.

Cizmulite sarmante

Nu te-ai fi gandit la asa ceva, nu? Adevarul e ca nici noi! Tocmai asta este si ideea pe care ti-o propunem: sa dai unor obiecte banale utilitati noi, inedite, sa surprinzi, sa fii original! Cizmulitele colorate din imagine, create exact pe “calapodul”… florilor, sunt un bun exemplu in acest sens. Au culori si desene vesele, sunt pline de sarm, foarte haioase si in mod sigur vor atrage ca un magnet privirile tuturor celor care-ti vor trece pragul casei.

Articole similare

Tot ce trebuie să ştii înainte de a construi o casă

Adina Meyers

Pardoseli deosebite din materiale inedite

Adina Meyers

Două săptămâni de filme în aer liber în Parcul Tăbăcăriei, între  4 și 16 august

Adina Meyers