LifeStyle Retete

Nicio masă fără peşte. La conservă, că e mai sigur şi mai gustos!

Ȋn zilele toride de vară mâncărurile recomandate sunt mai light. Ușoare adică. Nu doar pentru că ținem la siluetă, deși, nici acesta nu este un aspect de neglijat, pentru că vara vrem să ne mândrim cu trupuri sculptate, care să dea bine pe plajă. Dar, nici digestia nu e de ignorat. Nu ți-e totuna dacă te simți bine și plin(ă) de energie sau dacă te simți ca un balon, gata să…explodeze. 

Din acest motiv specialiștii în nutriție ne recomandă ca în sezonul cald să fim atenți la caloriile consumate și la combinațiile culinare făcute. Nu toate ne sunt favorabile, evident.

O vară verde crud și…încă ceva

Evident, nu este o strategie să consumi doar salate și…atât. Oricât de sănătoase ar fi acestea, organismul tău are nevoie și de un aport de proteine. Acestea contribuie la nivelul de energie și concentrare zilnică. Așadar, pe principiul nicio masă fără pește, dieta ta ușoară de vară ar trebui să conțină pește din belșug.

Tonul – o soluție delicioasă, oricând la îndemână!

Fie că vrei un sandviș proaspăt sau preferi o salată răcoritoare, tonul se potrivește de minune cu dieta estivală. De exemplu, cu Eva ton în suc propriu poți oricând să iei o masă sănătoasă, fără să îți bați capul numărând caloriile. 

Pentru salatele cu Eva Ton în suc propriu n-ai nevoie de prea multe ingrediente. Lămâia trebuie să fie nelipsită iar, în rest, tu alegi ingredientele. Poți să folosești salată verde, roșii proaspete, castraveți și chiar măsline. Datorită acizilor grași sănătoși gustul tonului este unul unic, pe placul tuturor. În combinație cu legume proaspete, acest fel de mâncare poate să țină loc de prânz sau chiar cină, fiind sățios și fără să lase senzația de balonare.

Dacă vorbim despre gustări rapide, perfecte atât pentru cei mici cât și pentru zilele aglomerate de la birou, ia în calcul sandvișul cu Eva Ton în suc propriu. Este simplu de preparat și delicios de savurat. Ai nevoie doar de o baghetă cu semințe, niște cremă de brânză și câteva frunze de salată verde. Voila, sandvișul este gata de înfulecat!

Datorită bucăților suculente de ton, preparate fără ulei suplimentar, orice fel de mâncare ai alege să prepari, te vei bucura de un gust proaspăt, cu un conținut redus și echilibrat de grăsimi. Dă-ți voie să guști vara din plin într-un mod sănătos dar fără să uiți de delicios!

 

Related posts

5 ponturi pentru un confort sporit acasă în timpul verii

Adina Meyers

Noblesse Group desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania”

Adina Meyers

Supa crema de ciuperci – pentru o toamna aromata

Adina Meyers