Amenajari case Recomandat de Editor

Solutii de amenajare pentru bucatarii foarte mici

Intr-un apartament mic de bloc, amenajarea unei bucatarii practice este o adevarata provocare. Suprafata mica impune unele restrictii in ceea ce priveste materialele si culorile, insa acest lucru nu afecteaza functionalitatea incaperii.

Multi dintre proprietarii apartamentelor de bloc se confrunta cu problema spatiilor mici. Dintre functiuni, bucataria si baia par sa dea cele mai mari batai de cap. Una dintre cele mai utilizate solutii consta in amplasarea frigiderului pe hol si/sau a aragazului in balcon.

Optand pentru modele incorporabile, nu mai este necesara amplasarea aparatelor electrocasnice in alte incaperi.

Pentru un aspect unitar, frigiderul poate fi camuflat in mobilier. Acesta din urma joaca un rol foarte important in amenajare. Un mobilier practic ar trebui sa contina sertare cu extractie totala, cosuri extractibile si cat mai multe organizatoare.

Intr-o bucatarie mica, fiecare centimetru conteaza. Daca nu exista spatiu pentru amplasarea unui numar suficient de corpuri de mobilier, trebuie eficientizate cele existente. De exemplu, alegeti un mobilier prevazut cu sertare sub blatul de lucru si chiar si sub chiuveta. Tot in mobilier pot fi incorporate diverse suporturi, cum ar fi cel pentru vinuri.

Delimitarea acestei functiuni de restul locuintei se poate face prin culori, materiale (finisaje) sau trucuri de ordin estetic (de exemplu, prin crearea unui tavan fals). Culorile joaca, de asemenea, un rol important. Din schema de culori nu trebuie sa lipseasca albul si nuantele deschise.

Related posts

Un cămin urban

Adina Meyers

DIY: 5 idei de suporturi pentru laptop

Bianca Ion

Casuta country-chic in Poiana lui Stanga

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe