Home

Nu știi cum să aranjezi florile de pe balcon?

De-a lungul timpului, strângi numeroase obiecte de care ai nevoie mai mult sau mai puțin, dar nu te înduri să le arunci și nici în altă parte nu ai unde să le expediezi.

Dacă ai o scară pe care ai folosit-o și o vei mai folosi pentru a vărui tavanul din living, și ai uitat de ea pe balcon, ar fi bine să o cureți de praf pentru că îi vom găsi o întrebuințare pe cât de originală, pe atât de estetică.

Sprijină scara de unul dintre pereți. Asigură-te că este stabilă și că nu vei avea parte de niciun eveniment nefericit.

Următorul pas este să muți ghivecele de prin casă și să le instalezi pe fiecare treaptă a scării. Indicate sunt ghivecele dreptunghiulare care au o dimensiune aproximativ egală cu fiecare treaptă.

Tipurile de flori rămân la latitudinea ta. Fie optezi pentru cele atârnătoare, astfel vei avea parte de o cascadă de frunze care va camufla suportul pe care sunt așezate, fie plante bogate în flori. În cazul acesta, alege culori diferite și vei avea propriul curcubeu natural pe balcon.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Apartamente noi de vânzare în zona Theodor Pallady

Adina Meyers

Sinagoga de pe Castelului, transformată într-un obiectiv turistic al Brașovului

Adina Meyers

Programul ”Casa Eficientă Energetic” începe pe 15 septembrie. Cine și pentru ce poate lua bani nerambursabili de la stat

Adina Meyers