Culorile anului Pantone din 2021 ne fac deja să visăm la reîmprospătarea de după vacanță pe care o să o oferim caselor noastre.

Culorile „vedetă” ale acestui an sunt un galben strălucitor și vibrant numit Illuminating și un neutru rece numit Ultimately Grey. Culori care, pot fi cu ușurință folosite în designul interior al caselor noastre.

În bucătărie

Ieși din tipare și încearcă să folosești galbenul în bucătăria ta. Dacă totuși nu sunteți gata să faceți un salt atât de mare, puteți adăuga în continuare spații mici de soare în spațiul existent. Gândiți-vă la aparatele mici, cum ar fi

  • ceainicele
  • prăjitoarele de pâine,
  • materialele textile,
  • prosoapele de bucătărie
  • șorțurile
  • mobilierul de accent, precum scaunele și scaunele de bar.

Încadrat de un spațiu gri, galbenul dă viață camerei și strălucește.

Pe masă

Nimic nu luminează o cameră ca florile proaspete. Ai o varietate de opțiuni în ceea ce privește acest capitol de la narcise sau allele galbene, până la un castron decorative cu lămâi.

Acest colț galben și gri s-ar putea să fie unul dintre cele mai vesele locuri în care ne putem servi latte-ul nostru de dimineață, dar chiar dacă acel perete cu accent cioplitor nu ar fi fost acolo, vaza galbenă plină de floarea-soarelui are un aer special.

În living

Una dintre cele mai bune modalități de a adăuga o nouă culoare vieții tale este să o încorporezi cu piese de accent. Dacă lucrați cu un spațiu neutru, este ușor să schimbați ambientul, cum ar fi cu perne vibrante sau piese de artă colorate.

În dormitor

Sigur, am putea sugera așternuturi galbene contra celor de culoare închisă. Acesta este un mod minunat de a încorpora culoarea fericită în dormitor. Dar, dacă spațiul îți permite încearcă acest fotoliu cu accent galben pe peretele gri.

În baie

O baie mică este locul perfect pentru a vă juca cu culoarea, deoarece majoritatea băilor sunt neutre prin design. Luați în considerare tapetul detașabil ca o opțiune, folosind accente gri pentru a atenua impactul inițial.

Dacă simți că e prea mult, atunci începeți cu detalii mici. Folosiți gri-ul ca fiind pionul principal și adăugați mici detalii galbene, cum ar fi prosoapele.

Pe podele

O zonă cu un covor galben este o altă modalitate nemaipomenită de a înviora un spațiu neutră. Poți chiar jongla cu ambele culori declarate ca fiind favoritele acestui an, în funcție de modelele disponibile în magazinele de specialitate.

Pe pereți

Ei bine, o întreagă cameră în culoarea soarelui ar putea fi puțin indimidantă. Totuși ai câteva alternative pe care le poți pune în aplicare. Poți pune accentul pe un singur perete al camerei, ori, doar o bucată dintr-un zid căreia îi poți da viață.

Related posts

Cum iti poti mobila locuinta pentru prima oara fara o cheltuiala prea mare

Adina Meyers

Cum să îți depozitezi eficient colecția de viniluri 

Adina Meyers

Uși rezistente la foc: de ce sunt o necesitate? 

Adina Meyers