Amenajari case Recomandat de Editor

Trucuri pentru mai mult spatiu

A trecut moda în care vecinii spărgeau zidurile din casă, cu sau fără aprobarea vreunui structurist.Noi zicem că poți să obții mai mult spațiu acasă mult mai simplu, prin câteva trucuri de amenajare.

Lipsa ușilor mărește spațiul. Așadar, renunță la uși dacă vrei mai mult spațiu acasă. Însă fă acest lucru dup─â un proiect bine stabilit de dinainte, poate cu ajutorul unui designer. Este un truc care funcționează în orice tip de apartament, mai mic sau mare, cu balcon sau fără. În acest fel, spațiile comunică între ele, devin mai fluide, iar încăperile se luminează și se eliberează mai mult.

Al doilea truc pentru mai mult spa╚øiu acas─â ├«l reprezint─â alegerea culorilor. Alege albul, al─âturi de c├óteva accente de culoare care vor oferi personalitate locului.

Mobila poate s─â fie alb─â ├«n toate camerele, f─âr─â ├«mpletituri exagerate sau inser╚øii inutile de alte decora╚øiuni. 

Este una dintre cele mai simple metode pentru mai mult spa╚øiu acas─â. De asemenea, po╚øi renun╚øa ╚Öi la perdele.

Al─âturi de aceste mici, dar utile trucuri, ordinea ╚Öi cur─â╚øenia joac─â un rol la fel de important. Nu ├«╚øi aglomera casa cu lucruri inutile, a c─âror utilitate este ├«ndoielnic─â ╚Öi p─âstreaz─â ordinea pe c├ót posibil, vei vedea c├ót este de u╚Öor s─â ai mai mult spa╚øiu acas─â.

Articole similare

Casa bucovineana, inspirata din stilul austriac

Adina Meyers

Inspiraţie internaţională: casă de munte în Canada. Exterior şi interior, aer montan

Adina Meyers

Un stil atemporal

Adina Meyers