LifeStyle

Solutii anti gandaci de bucatarie

Nu exista un singur remediu universal pentru gandaci, care sa ajute absolut in toate cazurile. Alegerea de solutii anti gandaci de bucatarie si a metodelor de distrugere se face in functie de gradul de populatie a acestora. Cel mai eficient mijloc impotriva gandacilor de bucatarie, trebuie sa indeplineasca anumite criterii. Utilizarea solutiilor cu toxicitate ridicata, reprezinta o amenintare grava la adresa sanatatii oamenilor si gospodariilor. Ar trebui sa alegi un instrument,  astfel incat sa nu necesite o masca de gaz si un costum de protectie chimica sau un aparat respirator.

Eficienta este unul dintre criteriile principale in alegerea de solutii anti gandaci de bucatarie. Indiferent cat de sigur este instrumentul, insa daca nu distruge insectele, este inutil sa-l folosesti. Aici ne referim la dispozitive ultrasonice care sunt absolut non-toxice, nu emit mirosuri, dar nu au niciun efect asupra gandacilor.

 

Insecticidul este  recunoscut ca fiind o solutie anti gandaci, si unul dintre cele mai eficiente mijloace de distrugere a gandacilor de bucatarie. Printre aceste solutii anti gandaci, un loc special este ocupat de geluri. Sunt usor de utilizat si majoritatea tipurilor de geluri au un ambalaj convenabil: un tub cu varf ascutit sau o seringa. Este suficient sa deschizi instrumentul si sa il aplici in jurul perimetrului bucatariei, principalul habitat al gandacilor din apartament.

 

Gelul este absolut non-toxic si sigur pentru animalele de companie si copii mici. Producatorii adauga in compozitie componente amare, astfel incat, daca un copil mic vrea sa-l guste, pur si simplu nu va putea sa-l ingereze. Pentru a elimina gandacii cu ajutorul gelurilor, nu este necesar sa protejezi lucrurile din apartament, asa cum se intampla in timpul pulverizarii cu aerosoli.

 

Cele mai frecvente mijloace utilizate  impotriva gandacilor de acasa, sunt spray-urile cu aerosoli. Avantajul lor principal este efectul instantaneu. 

 

Parerile  consumatorilor despre un aparat anti gandaci sunt impartite. Unii dintre acesti cumparatori spun ca au vazut mai putini gandaci prin casa, insa nu au scapat de tot de ei, altii spun ca sunt dispozitive foarte eficiente si ca au eliminate toti gandacii din casa. Pentru ca un dispozitiv cu ultrasunete sa distruga insectele, trebuie sa aiba o putere foarte mare. Dar un astfel de dispozitiv ar putea ucide animalele de companie si, in unele cazuri, chiar si o persoana, astfel incat aceste dispozitive nu pot fi folosite.

 

Insa nu toate dispozitivele cu ultrasunete sunt inutile. Exista dispozitive de inalta calitate care pot ucide gandacii. Poate  dura un timp trei saptamani sau o luna. In cazul in care gandacul va fi sub influenta ultrasunetelor pentru o lunga perioada de timp, doar sistemul sau nervos va fi perturbat, fiind indicat sa fie utilizat cu alte metode anti gandaci.

 

In magazinul www.impotrivadaunatorilor.ro gasiti cele mai bune solutii pentru combaterea gandacilor. Consultantii magazinului va vor ajuta in identificarea solutiei potrivite pentru nevoia dumneavoastra.

 

 

Related posts

7 sfaturi pentru curatarea corecta a diferitelor tesaturi

Adina Meyers

Clubul Equestria, o oază de relaxare ȋn preajma cailor

Adina Meyers

Portalul perfect unde iti vei gasi viitorul job!

Adina Meyers