LifeStyle

Un Cuplu Mortal, acum si pe DVD!

Superbul actor Ashton Kutcher, alaturi de Katherine Heigl va vor reda cu siguranta energia si buna dispozitie intr-un film plin de senzatii tari.

In regia lui Robert Luketic care a incantat publicul feminin, si nu numai, cu alte cateva pelicule de succes: ,,Adevarul gol-golut”, ,,Blonda de la drept”, ,,Soacra mea e o scorpie”, filmul este povestea atipica a unui cuplu de-a dreptul mortal.

Dupa ce a fost lasata cu ochii in soare de fostul iubit, Jen (Katherine Heigl) crede in dragoste la fel de mult cat crede si in Mos Craciun. Si pentru ca situatia sa devina si mai greu de suportat, aceasta este fortata sa … plece in vacanta cu parintii. In luxoasa Riviera franceza il intalneste pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cat de aratos, pe atat de amuzant, care in acel moment parea sa fie rezolvarea tuturor problemelor ei. Peste ani acesta se va dovedi un sot exemplar, dar nu pentru mult timp. Curand Jen va afla cu stupoare ca Spencer este de fapt un asasin platit, in slujba guvernului.

Conform clasicului ,,impreuna la bine si la greu’’, ea experimenteaza pe propria piele ce inseamna sa fie nevasta de James Bond si incepe chiar sa se priceapa la asta. Urmaririle periculoase devin repede un stil de viata pentru Jen si mariajul lor idilic se transforma intr-o aventura haotica memorabila.

Actiunea se desfasoara cu o viteza uimitoare, cei doi abia facand fata multitudinii de peripetii prin care vor fi nevoiti sa treaca, insa totul are loc intr-un ton amuzant si destul de relaxant. O comedie plina de suspans, Un cuplu mortal va confirma inca o data ca lui Ashton Kutcher, care semneaza si productia acestui film, i se potrivesc de minune rolurile senzuale, chimia dintre cei doi fiind mai mult decat evidenta.

Un cuplu mortal, distribuit de catre Pro Video, poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD, la un pret recomandat de 49.9 RON.

Related posts

LONCOLOR EXPERT HempStyle a primit distincția „Produsul Anului 2020” Roxen este brand ambassador-ul gamei

Adina Meyers

Cele mai scumpe rase de pisici

Adina Meyers

Raniseptol Arsuri – Pentru o vacanță fără griji!

Adina Meyers