LifeStyle

SIM 2012: Inovatie si bun-gust in mobila

Timp de patru zile, peste 170 de companii din industria mobilei din Romania, dar si de peste hotare, expun cele mai recente realizari, in stiluri diverse si surprinzatoare, pe o suprafata de aproximativ 20 000 metri patrati.

La eveniment vor fi prezente cele mai mari nume din domeniu, firme care asigura o mare parte din exporturile Romaniei, producatori si distribuitori de mobila si decoratiuni in stil clasic, modern, din lemn masiv sau usor, mobila pictata, mobila din fier forjat, solutii pentru mobilat hoteluri, cluburi si restaurante, chiar si mobilier pentru gradina sau spatii publice.

Marele Premiu: o bucatarie in valoare de 10.000 euro

Anul trecut, vizitatorii au fost rasfatati la Marea Tombola SIM cu obiecte de mobilier pentru toata casa. Anul acesta, SIM 2012 va acorda un premiu pe care multi indraznesc numai sa-l viseze: o bucatarie complet mobilata si utilata, in valoare de 10000 euro, oferita de Accesoria Group. Iar aceasta este numai una din surprizele pregatite pentru cei care vor trece pragul SIM!

Pentru specialistii din industria mobilei va exista un alt premiu, la fel de valoros, oferit de Felder Gruppe Romania, constand intr-un utilaj profesional de prelucrare a lemnului.   

SIM incurajeaza inventivitatea

Inca de la prima sa editie, SIM a fost mai mult decat o expozitie de mobila. Evenimentul isi doreste sa incurajeze tinerii la inceput de drum, care isi doresc o cariera in design interior sau arhitectura. Astfel, pe perioada targului, va avea loc Concursul National de Design, ale carui etape se desfasoara inca din iunie, sub coordonarea Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania. Cele mai reusite realizari ale concurentilor vor fi premiate la SIM 2012, in fata publicului vizitator.

Dintre numele care vor fi prezente la SIM 2012 enumeram Blum, Regency, Accesoria, Mobex, Simex, Silvarom, TrendFurniture, ValFurniture, Inlinea, Traffic Chairs, Nolte Keuchen, Art & Craft Design, Cartoon Studio, Eurosimex, East European Trade, Global Design, Merydien, Nord Simex, Schwinn Polska, Prestige Mob, Rolem, Ronex etc.

Editia precedenta a targului a reunit 170 de companii, din Romania si din strainatate, care au expus pe o suprafata de aproximativ 17 000 metri patrati. In cele cinci zile de targ, peste 20 000 oameni au admirat produsele prezentate.

Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii este organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Euroexpo

Related posts

DAIKIN, lanseaza, ȋn premiera, noua generatie de agenti frigorifici pentru reducerea consumului de energie electrica cu pana la 10%

Adina Meyers

Cum să te distrezi acasă în timpul liber

Adina Meyers

Proges- sustinator al proiectelor de mediu

Adina Meyers