Locuinta va costa doar 500 de euro.

Casele prefabricate sunt destinate persoanele cu venituri mici care locuiesc in zonele rurale sarace. Autoritatile estimeaza ca indienii din aceste zone au nevoie de „cateva milioane de case”.

Deja sunt testate primele modele, iar primele exemplare ar putea fi lansate la anul.

„Casele vor putea fi construite in doar o saptamana, modelul de baza are doar 20 de metri patrati, iar, in total, costul unei astfel de locuinte va fi de 500 de euro„, spun reprezentantii companiei Tata, care a mai bifat un record in 2009 atunci cand a lansat cea mai ieftina masina – Nano, la doar 3.000 de dolari.

Tata Motors, cea mai mare companie auto din India, cu venituri de 20 de miliarde de dolari in ultimul an fiscal, are afaceri in state precum Marea Britanie, Coreea de Sud, Thailanda si Spania.
 
Portofoliul de marci al companiei include Jaguar si Land Rover, dar si Nano, cel mai ieftin autovehicul din lume, cu un pret de usor peste 2.000 de dolari. Producatorul auto a anuntat ca vrea sa lanseze in Europa o versiune electrica a Nano.

Related posts

Daikin lansează seria VRV IV C+ pentru încălzire eficientă în condițiile unor temperaturi scăzute extreme

Adina Meyers

Ghid de cumparare camere de supraveghere

Adina Meyers

Cum putem mentine sanatatea profilului PVC al ferestrei noastre

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe