Locuinta va costa doar 500 de euro.

Casele prefabricate sunt destinate persoanele cu venituri mici care locuiesc in zonele rurale sarace. Autoritatile estimeaza ca indienii din aceste zone au nevoie de „cateva milioane de case”.

Deja sunt testate primele modele, iar primele exemplare ar putea fi lansate la anul.

„Casele vor putea fi construite in doar o saptamana, modelul de baza are doar 20 de metri patrati, iar, in total, costul unei astfel de locuinte va fi de 500 de euro„, spun reprezentantii companiei Tata, care a mai bifat un record in 2009 atunci cand a lansat cea mai ieftina masina – Nano, la doar 3.000 de dolari.

Tata Motors, cea mai mare companie auto din India, cu venituri de 20 de miliarde de dolari in ultimul an fiscal, are afaceri in state precum Marea Britanie, Coreea de Sud, Thailanda si Spania.
 
Portofoliul de marci al companiei include Jaguar si Land Rover, dar si Nano, cel mai ieftin autovehicul din lume, cu un pret de usor peste 2.000 de dolari. Producatorul auto a anuntat ca vrea sa lanseze in Europa o versiune electrica a Nano.

Related posts

Ce este o pergolă bioclimatică și cum se diferențiază de o pergolă retractabilă clasică

Adina Meyers

Somfy România: soluţiile de umbrire solară dinamică ar putea reduce cu până la 70% costurile de energie necesare pentru răcire și încălzire în clădiri

Adina Meyers

Descopera oferta promotionala de tigla ceramica pentru acoperisuri durabile!

Adina Meyers