Legislatie Solutii Constructive

Procedura legala in cazul extinderii unei locuinte

Este indicat sa nu trasati dupa ureche viitorul proiect, ci sa mergeti la Primarie, la biroul de Urbanism, inainte sa demarati procedura si sa solicitati Certificatul de Urbanism in care vi se ofera toate informatiile necesare. Astfel nu riscati sa faceti o constructie ilegala si sa aveti mari probleme in momentul in care veti dori sa vindeti locuinta sau cand aceasta va fi lasata mostenire. Pentru obtinerea autorizatiei de extindere este nevoie sa intocmiti un dosar in baza caruia se va elibera documentul.

In plus, este important sa nu va puteti apuca de constructie fara sa realizati un proiect cu sprijinul unui specialist. Atat in cazul extinderii pe verticala, cat si pe orizontala este nevoie sa ganditi o structura solida, care sa aiba autonomie si care sa nu afecteze structura de rezistenta a imobilului deja existent. Construirea unui nou corp de casa va va ajuta sa sporiti spatiul deja existent cu o cheltuiala mult mai mica decat ar presupune constructia unei noi case sau cumpararea unui apartament si, in acelasi timp, va ajuta sa asigurati intimitate celor care vor locui in noile camere.

Related posts

Proiect de casă mică cu mansardă: suprafața construită 96.35 mp

Oana Voicu

Cum construim o casa din lemn?

Bianca Ion

Cum poti refolosi apa menajera?

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe