LifeStyle

Smart detox: de două ori mai mulți antioxidanți cu Tefal Infiny Juice

După masa copioasă de la Paște, e timpul să ne întoarcem la o dietă echilibrată. Sucurile proaspete pot fi primul pas simplu și fresh către un restart prin detoxifiere. Presa de fructe Infiny Juice de la Tefal garantează maximum de vitamine și minerale prin tehnologia de presare la rece.

„Fructele, legumele și verdețurile sunt bogate în antioxidanți care mențin în funcțiune sistemul imunitar, ajutând corpul să nu-și distrugă propriile celule. Pentru a pune în valoare aceste beneficii, Tefal a creat Infiny Juice, cu ajutorul  căruia fructele şi legumele îşi păstrează aroma naturală, culoarea originală și mai ales nutrienții esențiali”, explică Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager, Groupe SEB România.

Spre deosebire de storcătoarele centrifugale care răzuiesc fructul prin sită la o viteză foarte mare, pierzând astfel o parte din nutrienți, noua generație de storcătoare prin presare Tefal extrage sucul ultra-lent, păstrând calitățile nutritive ale fructelor și legumelor.

Această tehnologie presupune că fructele, legumele și verdețurile sunt tăiate și împinse ușor pe filtru de un ax în spirală, care se rotește încet.  Astfel, reacțiile oxidative sunt reduse la minimum, iar enzimele și vitaminele rămân intacte. În plus, tehnologia silențioasă oferă confortul de a pregăti un  suc delicios în orice moment al zilei.  

Studiile de laborator realizate de specialiștii Tefal arată că prin tehnologia de presare la rece, folosind Infiny Juice ZC255B, se obțin până la de două ori mai mult suc, 1/4 mai multă vitamina C şi de două ori mai mulţi antioxidanţi comparativ cu cel mai puternic storcător centrifugal de la Tefal.

Related posts

Hotelul Bicaz – Pirates Resort din Mamaia, proiectat de echipa inSIGN, a fost premiat

Adina Meyers

Cazaturi si dureri provocate de ghetus? Fleximobil si Sindolor iti vin in ajutor

Adina Meyers

Un celebru designer a fost băgat în faliment de pandemie! Și-a vândut vila somptuoasă

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe