Home

Cum se calculeaza pretul unui semineu

Piata semineelor in Romania a crescut substantial in ultimii 5 ani, odata cu iesirea Romaniei din criza economica care a afectat intreaga Europa. Tot mai multi producatori de seminee centrala de renume au intrat pe piata romaneasca si astfel clientii au avut de beneficiat, avand o oferta mai larga de produse la preturi mult mai accesibile.

Preturile semineelor, insa, nu pot fi estimate fara a vorbi in detaliu cu un tehnician specializat pe acest domeniu. Planul casei este foarte util pentru a identifica locul unde o sa fie amplasat semineul si mai ales pentru a stabili si locul pe unde o sa treaca cosul de fum. Daca vorbim de un cos de fum ceramic profesional, acesta o sa ocupe mai mult spatiu si trebuie gandit dinainte de inceperea proiectului unde o sa fie amplasat.

Pretul semineul se compune nu doar din focar si cosul de fum, pe langa aceste doua componente importante fiind nevoie si de alte materiale printre care putem sa amintim  de placile izolatoare din care se contruieste hota semineului, tuburile izolatoare de care avem nevoiepentru transferarea caldurii din hota in camerele aferente si nu in ultimul rand de grilele de aerise prin care iasa caldura din semineu.

Toate aceste elemente trebuie calculate in functie de suprafata de incalzit, daca semineul se construieste pentru randament. Focarul semineului trebuie sa aiba o putere calorica raportata la suprafata de incalzit, iar cosul de fum profesional trebuie sa aiba un diametru interior raportat la dimensiunea evacuarii focarului pentru a asigura o functionare eficienta a focarului.

Pentru calcularea pretului semineului dorit la Seminee Bucuresti, parte a companiei Pefoc.ro, gasesti o gama larga de seminee, termoseminee, focare, cosuri de fum si accesorii in vederea construirii semineului. Contacteaza acum echipa de specialisti de la Pefoc.ro care iti vor oferi consultanta gratuita pentru a planui construirea semineului. Alege intelept construind cu materiale trainice de la Pefoc.ro!

Related posts

Sugestie de călătorie – „Valea celor Doisprezece”. „Hobbit Land“ de România: proiectul de case eco îngropate în pământ – FOTO

Adina Meyers

Proiect de casă în stilul conacelor brâncoveneşti

Adina Meyers

Bulgarii știu să facă turism. Cum sunt atrași turiștii români

Adina Meyers