Amenajari Interioare

Cum definim calitatea în cazul ferestrelor de mansardă

Dacă ai trecut vreodată prin etapele construcției unei case, suntem convinși că te-ai documentat și ai optat pentru produse și materiale de construcții de o bună calitate. Dar ce însemnă de fapt, bună calitate? Având în vedere multitudinea de producători de pe piață care declară că ne pun la dispoziție doar produse de calitate, termenul a început să-ți piardă din consistență și semnificație.

Încercăm în continuare să venim în sprijinul tău și să definim „calitatea” unei categorii aparte de ferestre, ferestrele de mansardă, explicații venite din partea liderului mondial în producția și vânzarea ferestrelor de mansardă, și anume VELUX. Prin prisma VELUX, testarea riguroasă a produselor, durabilitatea, garanția oferită și implicit, confortul sunt pilonii unui produs cu adevărat de calitate.

Testarea riguroasă

Ferestrele de mansardă sunt o investiție pe termen lung, deci este mai mult decât evident că trebuie să fie produse durabile, rezistente în timp, pe care să te poți baza în orice condiții climaterice, deoarece ferestrele de mansardă, datorită poziționării lor, sunt mai expuse intemperiilor, decât cele verticale.

Producătorul danez VELUX testează ferestrele în laboratoare speciale unde sunt simulate condiții extreme ale vremii. Astfel, ferestrele sunt expuse, timp de 15 min într-un tunel de vânt, unei cantități de ploaie egale cu cea căzută în decursul unui an, pentru a se asigura că nu există infiltrații. Pentru a izola fonic foarte bine, ferestrele sunt supuse unor teste de sunet care imită traficul, muzica sau alte surse de zgomot. Rezistența geamului este testată prin lovirea acestuia cu un pendul de 15 kg, pentru a se asigura că poate face față unor accidente neprevăzute. Fiecare model nou de fereastră este închis și deschis de 25 000 de ori. Mai multe detalii despre aceste teste pot fi văzute pe canalul de YouTube VELUX România.

Durabilitatea

Durabilitatea este un rezultat al testărilor riguroase la care sunt supuse produsele, de aceea, este important să te informezi cu privire la acest aspect.

Ferestrele VELUX au o durată de viață de minim 25 de ani (maxim 40 de ani) în condiții de soare sau vânt puternic, căderi abundente de zăpadă sau frig tăios.

Garanție

Garanția oferită de producător este asemenea unui timbru de calitate. Este important să ai în vedere nu doar întinderea garanției, dar și serviciile de post-garanție pe care le poți primi. VELUX oferă 15 ani garanție pentru modelele din poliu­retan și 10 ani garanție pentru ferestrele din lemn lăcuit, dar și servicii post-garanție pe toată durata de viață a ferestrelor sale. Cu alte cuvinte, clientul este asigurat că poate apela la producător pentru a beneficia de piese de schimb pentru produsele sale mai vechi sau pentru a achiziționa produse noi pentru modernizarea ferestrei sale și peste 10 ani sau 20 de ani.

Confortul

Confortul este un efect direct al conceptului de calitate, iar o soluție confortabilă îți asigură beneficii suplimentare. În cazul ferestrelor VELUX, caracteristici precum bara de operare superioară, sistemul unic de termoizolare ThermoTechnlogy TM, garnitura suplimentară, geamul laminat, finisajul alb de poliuretan al ferestrelor cu garanție de 15 ani, sunt detalii care asigură confort termic, protecție fonică, siguranță în exploatare, întreținere ușoară și, nu în ultimul rând, te ajută să economisești energie.

Alege, așadar, fereastra de mansardă orginală și vei beneficia totodată de cele mai bune servicii de consultanță gratuită direct de la producător, dar și de garanția unui produs durabil, de cea mai bună calitate.

Află mai multe despre produsele originale VELUX sau cere o ofertă personalizată pe velux.ro.

 

Related posts

Cum să alegi mobilierul pentru living?

Adina Meyers

Vila superba in Borgia

Adina Meyers

Aspect rural intr-o casa ultramoderna din Olanda

Adina Meyers