LifeStyle

-417, produse cosmetice cu minerale de la Marea Moartă

Frumusețea naturală și sănătatea pielii au devenit o provocare pentru femeile din întreaga lume, iar menținerea aspectului tânăr și radiant este o misiune dificilă atunci când produsele de îngrijire nu îți sunt aliați.

-417 te îndeamnă să:

SIMȚI mineralele prețioase și legendare din apa de la Marea Moartă

ATINGI texturile excepționale ale unor produse de înaltă calitate

MIROȘI parfumul irezistibil al Naturii

• te CONVINGI de arta miraculoasă a rezultatelor imediate.

-417 a adus soluții revoluționare și a dovedit că una dintre cele mai valoroase resurse de frumusețe o reprezintă Marea Moartă. Considerată a fi cel mai mare SPA din lumea întreagă, Marea Moartă conține 21 de minerale diferite ale căror proprietăți terapeutice, de înfrumusețare si de relaxare sunt recunoscute de noi toți.

Astfel, prin procese de cercetare, expertiză profesională și înțelegere a nevoilor clienților, s-a născut gama -417, o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii, ce combină vitamine energizante (A, B, E, D și F), extracte naturale din plante cu un complex bogat de minerale din apa de la Marea Moartă. Alături de nămolul Mării Moarte, cosmeticele -417 sunt un tribut adus frumuseții naturale și sănătății pielii.

Descoperă și tu cea mai străveche sursă a frumuseții!

Pentru sfaturi personalizate, consiliere și testare de produs, mergi în farmaciile Sensiblu sau pe https://www.facebook.com/minus417sensiblu

Related posts

(P) Klorane QUININE: O gamă completă pentru păr puternic și rezistent

Adina Meyers

Titan ofera copiilor dimineti energizante alaturi de Corn Flakes Fortza

Adina Meyers

Acces Egal In Spatiul Public. ActiveWatch te invita la un meci de baschet… altfel!

Adina Meyers