LifeStyle

Escapade urbane stilizate cu Rowenta Brush Activ’ Nano Smart

Buclele strălucitoare sunt ținuta obligatorie pentru orice escapadă urbană en plein soleil. Peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Nano Smart cu design compact încape în cele mai light bagaje, pentru vacanțe spontane cu plus de stil.   

Dimensiuni mini, volum maxi

Modelul Rowenta Brush Activ’ Nano Smart CF9421 este  ușor de transportat și depozitat grație dimensiunilor reduse. Designul miniatural încorporează, însă, tehnologii avansate, astfel încât rezultatul este unul profesional, ca după o sesiune de hairstyling la salon.    

Un city-break spontan sau o vacanță plănuită din timp sunt motive de bucurie și relaxare. Cum bagajele voluminoase nu prea sunt pe placul nostru, dar ne dorim să avem la îndemână toate accesoriile necesare pentru un look impecabil, am creat Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, cea mai mică perie rotativă, care poate fi luată chiar și în poșetă”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.

Cum funcționează?

Șuvița de păr se înfășoară automat în jurul periei printr-o simplă apăsare de buton, fiind uscată și stilizată în același timp. Sistemul de uscare optimizat oferă o distribuire uniformă a aerului: cald – pentru stilizare și rece – pentru fixare.

În timpul sesiunii de uscare, ionii negativi generați reduc energia statică în timp ce învelișul ceramic al periilor redau firului de păr strălucirea.  Astfel  părul devine neted și ușor de stilizat, pentru un look de invidiat, chiar și în vacanță.

Peria este disponibilă la magazinele partenere, în rețelele de hyper și supermarketuri, precum și în magazinele online.

 

Related posts

Momente parfumate și pline de prospețime până la 100 de zile* de la Silan

Adina Meyers

10% din vanzarile Symmetrica sunt generate de produse de design

Adina Meyers

Cum iti poti amenaja locuinta ca sa fii mai aproape de natura

Adina Meyers