LifeStyle

Simpozionul ecoHornet despre independenta energetica

Simpozionul va avea loc in sala de conferinte a Hotelului Hornet de pe Autostrada A1, Bucuresti – Pitesti, km 13.2, iesirea Ciorogarla, Str. Italia 4, Chiajna, jud. Ilfov.

Subiectul principal al dezbaterilor il constituie modalitatea de aplicare in economia statului albanez a solutiilor propuse de inventatorul roman cu privire la o noua abordare in dezvoltarea durabila a zonelor rurale si urbane, prin conversia biomasei, granulata prin compactare sub forma de peleti (granule curate, fara miros, nontoxice, nealterabile), in cea mai ieftina si curata energie termica si electrica, utilizand echipamente de inalta performanta, licentiate sub marca ecoHORNET®, fabricate in Romania de S.C. Ecohornet S.R.L.

O delegatie guvernamentala albaneza, insotita de specialisti din mediul academic, oameni de afaceri si jurnalisti va efectua in perioada 03-06 aprilie 2014 o vizita de lucru in Romania, la invitatia lui Iuliean Hornet, presedintele Asociatiei Cluster MedGreen, om de afaceri roman si inventatorul tehnologiei de ardere prin incinerare a biomasei, ecoHORNET®.

Cu prilejul vizitei, se organizeaza o dezbatere cu participarea membrilor Asociatiei Cluster Medgreen, specializata in furnizarea de produse si servicii in domeniul ecotehnologiilor si surselor alternative de energie. Invitatii au posibilitatea sa viziteze unitatea unde se produc echipamentele ecoHORNET®, dar si alte locuri din Romania, sere, hoteluri, blocuri de apartamente, hale de productie, uscatoare de cereale, locuinte individuale, unde aerul cald, agentul termic, incalzirea prin radiatii, apa calda sunt asigurate cu echipamentele ecoHORNET® cu peleti.

Tehnologia romaneasca ecoHORNET® a starnit interesul mai multor state, deoarece permite elaborarea si aplicarea de strategii de independenta energetica a comunitatilor, crearea de locuri de munca, reducerea poluarii in ritm accelerat, precum si diminuarea pana la eliminare a utilizarii combustibililor fosili. Aceasta scuteste generatiile viitoare de griji si costuri suplimentare pentru diminuarea poluarii.

 

 

 

Related posts

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Adina Meyers

Cum asiguri un miros placut in propria casa?

Adina Meyers

Peste 80.000 de euro pentru grafica si pictura romaneasca

Adina Meyers