LifeStyle

Crina Semciuc este imaginea campaniei DallesGO – We Teach Passion

Teaching-ul after work deschide usi potentialului. Acel potetial latent, despre care stiai ca il ai atunci cand faceai scoala de pictura in gimnaziu – si culmea, aveai si talent, cand scriai scenarii intregi pentru personajele din universul tau si iti imaginai ca le transmiti in direct, cand ai stiut ca te regasesti mai mult in atmosfera dintr-un studio, desi stai in fiecare zi la un birou intr-o banca.

After schooling-ul este una dintre cele mai eficiente metode contemporane de a pregati oamenii tineri si stimulati de industria creativa, oferindu-le nu doar cadrul de invatare si manifestare a pasiunilor si hobby-urilor, dar – cel mai important – spatiul pentru networking si sansa de a intalni alte persoane cu acelasi drive.

Platforma de cursuri after-work Universul DallesGO s-a nascut in 2010. Cladit din pasiune si consolidat din dorinta de a descoperi oameni pasionati si de a le oferi contextul si oportunitatea de a invata, creste si de a isi duce hobby-urile creative la nivel de start-up si business, proiectul DallesGO este in prezent cea mai cunoscuta platforma de cursuri interactive din Bucuresti, devenind un etalon pentru excelenta in educatia alternativa, contemporana.

Intitulata sugestiv We Teach Passion, campania editiei cu numarul opt a cursurilor DallesGO sarbatoreste autenticitatea, curiozitatea si (re)descoperirea pasiunii pentru domenii creative, vorbind, in acelasi timp, despre noi inceputuri, provocari si experiente alaturi de o “catedra” extinsa de specialisti si de noi proiecte, asocieri si divizii creative si efervescente.

Crina Semciuc, noua imagine DallesGO, este una dintre cele mai fresh prezente din filmul romanesc contemporan, iar alegerea noastra de a deschide sezonul de cursuri cu numarul 8 alaturi de ea a fost una extrem de naturala: Crina este un om pasiona(n)t, o actrita de exceptie si o prezenta spirituala, pentru care talentul si provocarea unei meserii creative fac casa buna. Crina Semciuc a devenit cunoscuta publicului pentru rolurile din Webside Story, California Dreamin’, Rocker, A! sau in deriva si continua sa se implice in proiecte cinematografice alaturi de regizori de referinta. Fotografiile campaniei We Teach Passion cu Crina Semciuc sunt semnate de echipa de profesori DallesGO- Ionut Staicu (fotografie), Ovidiu Buta (styling) si Diana Ionescu (Make-Up), si de hair stilistul GETT’S Artistic Studio Oana Motoi.

Cursurile DallesGO se intampla seara, de la 18.30, ceea ce le face accesibile chiar şi celor care au mereu un program incarcat, iar atmosfera se pastreaza, aşa cum era de aşteptat, una inspirationala, creativa şi interactiva.

Fiecare curs after work include 12 intalniri saptamanale in cadrul carora inveti de la oameni fascinanti, formatori de exceptie care iti vor transmite cele mai interesante şi actuale informatii despre industria care te intereseaza. Ṣi pentru ca la DallesGO pasiunea este destinatia permanenta, venim in intampinarea celor care işi doresc sa afle şi mai multe despre pasiunea lor şi, incepand din noul sezon, fiecarui curs i se adauga un modul optional de 6 saptamani, ce vine ca o continuare fireasca a dezvoltarii cunoştintelor şi abilitatilor proaspat formate.

DallesGO continua sa creasca, oferindu-le cursantilor sai experiente din ce in ce mai interactive si o educatie profesionala prin excelenta. Nu intamplator, pentru cursurile after work de la Universul DallesGO inca de la inceput am ales ca profesori cele mai sonore nume din zona industriilor creative – practicieni cu charisma si reputatie profesionala puternica.

Ovidiu Buta – fashion director GQ coordoneaza impreuna cu Irina Markovits, consultant de stil, cursurile de Stilism & Tendinte in Moda. Nick Barna, reputat make-up trainer, si Diana Ionescu, fashion make-up artist, sustin cursurile de Make-up, Mihai Musceleanu, specialist in fotografie si optica si Ionut Staicu, fotograf de moda, sustin cursurile de Fotografie, GETT’S Artistic Team coordoneaza cursurile profesionale de Hairstyling, iar Irina Neacsu, arhitect si designer de obiect, descopera cursantilor ineditul univers numit Design Interior.

Cursurile profesionale de PR sunt sustinute de catre Ioana Manoiu, co-founder GMP PR, in timp ce Alex Negrea, cel mai renumit specialist social media, işi initiaza cursantii in domeniul fascinant al retelelor sociale. De asemenea, Mugur Patrascu, reputat om de comunicare si experimentat profesionist in digital se alatura din sezonul 8 echipei de specialisti DallesGO, urmand sa prezinte cursul de Comunicare Online.

Contextul palpitant in care se desfaşoara cursurile, profesorii care te motiveaza creativ dar şi profesional prin abordare şi know-how, proiectele unice in care sunt implicati cursantii alaturi de profesorii lor, dar şi conditiile de excelenta oferite cursantilor pe intreaga perioada, sunt ingredientele care contribuie permanent la succesul celei mai interactive platforme de cursuri creative after work din Bucureşti.

NOU: Hobby @ DallesGO

COOKING – A journey in Italy with Patrizia Paglieri by DallesGO & Mega Image – Un curs exceptional, care iti ofera ocazia de a descoperi secretele bucatariei italiene, de la Patrizia Paglieri, proprietara unuia dintre cele mai renumite restaurante din Capitala si totodata una dintre cele mai cunoscute si apreciate Chef. Patrizia, a carei notorietate depaseste granitele tarii sale, s-a nascut la San Remo si face parte dintr-o familie cu traditie in haute cuisine. A gatit pentru Giani Morandi, Joe Cocker, Liza Minelli, Andy Garcia şi alte personalitati care i-au trecut pragul şi se bucura de apreciere ca Chef atat in Romania, cat si in tara natala. Cursul promite o experienta delicioasa pasionatilor de cooking si gurmanzilor cu abilitati de chef. Alaturi de Patrizia si cu sprijinul Mega Image, care va pune la dispozitie produse si ingrediente, cursantii DallesGO se vor imbarca intr-un voiaj culinar pasionant, in care gatitul inseamna know-how, deprindere, creativitate, trucuri dar şi distractie.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania in ceea ce priveste numarul de magazine cu o retea ce cuprinde peste 300 de magazine in Bucureşti, Constanta, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Targovişte şi alte oraşe, sub marcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD. Parte din Delhaize Group, Mega Image işi propune sa ofere, in fiecare zi, servicii de calitate şi o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase şi sigure, la preturi accesibile.

ACTORIE – Cursul de Actorie la DallesGO inseamna 12 saptamani palpitante in care descoperi culisele meseriei de actor, te distrezi şi inveti sa te cunoşti mai bine. Doi profesori de actorie, din generatii complet diferite, vor preda acest curs, dezvaluind pasionatilor de teatru şi film ce inseamna actoria din mai multe unghiuri. Cursul te invata notiuni practice despre dictie şi mişcare, propune exercitii captivante de imaginatie, iti arata cum sa transpui experientele personale in actorie şi, mai ales, cum sa insufli viata intr-un personaj şi sa il faci de neuitat. Cursantii au ocazia nu doar sa fie parte dintr-un spectacol de teatru, dar si sa isi exerseze increderea totala in propriile forte, sa dobandeasca dezinvoltura in relatiile interumane, sa invete sa reactioneze spontan şi sa se relaxeze.

Actorul Filip Ristovski este macedonean, stabilit de 17 ani in Romania, iar cariera sa l-a purtat pe scene celebre de la noi si din strainatate. Este un talent unic, care s-a facut usor remarcat in peisajul artistic autohton, iar in acest moment il puteti vedea in rolul principal, alaturi de Monica Petrica in spectacolul „Nijinski, celalta fata a geniului”. Rares Andrici este proaspat absolvent al universitatii UNATC, deja multi-premiat pentru roluri principale, si considerat unul dintre cei mai buni actori ai generatiei sale.

 

 

Related posts

Visezi la o nuntă elegantă? 6 detalii importante

Adina Meyers

Ce este balayage-ul ?Afla cum sa iti perfectionezi tehnica

Adina Meyers

Recomandarea lui Chef Scarlatescu pentru aceasta vara: Pui Teriyaki cu rucola, baby spanac si ardei gras!

Adina Meyers