LifeStyle

Oksana Russian Hair&Beauty Salon, o noua locatie de lux in portofoliul SalonTV

In urma implementării platformei, utilizatorii serviciilor Oksana Salon se pot bucura de un timp de aşteptare plăcut, beneficiind de informaţii utile în privinta unor domenii precum deco, sănătate, fashion, lifestyle, familie, călătorii sau auto.
Astfel, clienţii aflaţi în salon vor putea beneficia de informaţii diversificate cu conţinut actualizat săptămânal, informaţii oferite în parteneriat cu reviste precum The ONE, Ce se întamplă doctore, revista Plafar, ProTV Magazin, revista Superbebe, revista Domus, Casa Mea sau Căminul, informaţii despre condiţiile meteo din ţară, horoscop şi bancuri.

Platforma de televiziune cu circuit inchis, SalonTV, detinuta de FaceToFace Media poate fi urmarita începand din acesta luna si in Oksana Russian Hair&Beauty Salon, amplasat in zona Dorobanti.

In urma implementarii platformei, utilizatorii serviciilor Oksana Salon se pot bucura de un timp de asteptare placut, beneficiind de informatii utile in privinta unor domenii precum deco, sanatate, fashion, lifestyle, familie, calatorii sau auto.

Astfel, clientii aflati in salon vor putea beneficia de informatii diversificate cu continut actualizat saptamanal, informatii oferite in parteneriat cu reviste precum The ONE, Ce se intampla doctore, revista Plafar, ProTV Magazin, revista Superbebe, revista Domus, Casa Mea sau Caminul, informatii despre conditiile meteo din tara, horoscop si bancuri.

Conceptul Oksana Salon este unic in atmosfera bucuresteana. Un salon de infrumusetare cu specific rusesc, un spatiu primitor in tonuri de alb, numeroase plante exotice, picturi, fotografii si creatii ale designerilor romani, farmecul si profesionalismul echipei, transforma locatia intr-un spatiu minunat in care se promoveaza arta, frumosul si starea de bine.

FaceToFace Media opereaza sub marca SalonTV, peste 170 de ecrane in cele 50 de saloane de infrumusetare din Bucuresti si in 12 clinici medicale Regina Maria.

FaceToFace Media este o companie de indoor digital media care foloseste metode inovative de transmitere a unui mix original de continut TV de calitate ce imbina publicitatea cu programe de divertisment si informare, prin intermediul celor doua televiziuni cu circuit inchis din portofoliu: Salon TV si Clinic TV.

Related posts

De ce ajutor vei avea parte in primele luni intr-un studio de videochat in Bucuresti?

Adina Meyers

Începe BIFE-SIM 2016 – evenimentul-etalon al industriei mobilei!

Adina Meyers

Lumini in noapte la Muzeul National de Arta al Romaniei

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe