LifeStyle

Go Green in the City 2014 – solutii energetice pentru orase

In faza semifinalelor, la fel ca in anii anteriori, candidatii vor prezenta un studiu de caz despre solutii energetice destinate oraselor, elaborat cu ajutorul unui mentor Schneider Electric. Lucrand in echipe de cate doi membri, studentii vor propune solutii viabile de management al energiei pentru sectoarele critice ale oraselor, precum: locuinte, universitati, spitale, spatii de retail, distributia apei etc. Editia 2014 a Go Green in the City a lansat provocarea in mai multe tari din intreaga lume, ceea ce a crescut accesibilitatea programului in special in randul studentilor din Africa sau Asia-Pacific. Astfel, au fost primite 12.581 de pre-inregistrari ale studentilor din 143 de tari ale lumii.

„Aceasta crestere a numarului de participanti demonstreaza ca viitorii ingineri si lideri sunt din ce in ce mai constienti ca cererea tot mai mare de energie trebuie echilibrata cu ajutorul progesului social si al protectiei mediului inconjurator”, a declarat Karen Ferguson, Executive Vice President Global Human Resources in cadrul Schneider Electric.

Cele 100 de echipe vor avea la dispozitie patru saptamani pentru a elabora studiul de caz, cu ajutorul unui mentor desemnat din cadrul Schneider Electric. Mentorul le va oferi feedback si consultanta pentru a-i ajuta sa dezvolte un rezumat si un material video necesare pentru runda semifinalelor competitiei.

Pe 17 aprilie, un juriu format din membri ai Schneider Electric va selecta cele mai bune 12 echipe, care vor fi invitate la Paris in luna iunie pentru a participa in finala competitiei. Echipa castigatoare va calatori in jurul lumii, in stil VIP, alaturi de Schneider Electric, vizitand sediile companiei si interactionand cu angajatii si cu managementul de top al organizatiei. De asemenea, membrii echipei castigatoare vor beneficia de oportunitati de angajare in cadrul Schneider Electric.

Pentru a afla lista echipelor calificate in semifinale, precum si mai multe informatii despre competitie, accesati www.gogreeninthecity.com.

Related posts

Aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 in 1: ajutorul instant de dupa mesele in familie

Adina Meyers

Un copil sănătos se crește din primele 1000 de zile

Adina Meyers

(P) Grupul Floria lansează prima sa florărie din cadrul unui mall, în AFI Cotroceni

Adina Meyers