LifeStyle

Phlips lanseaza in Romania Cinema 21:9

Philips lanseaza in Romania Cinema 21:9, primul televizor LCD din lume care pastreaza proportia ecranului de cinematograf. Cinema 21:9 va permite sa vedeti filmele asa cum au fost concepute de regizor, oferindu-va o adevarata experienta cinematografica in confortul propriei case.

Televizorul LCD Cinema 21:9 si player-ul Blu-ray BD9100,  premiate de catre EISA – European Imaging and Sound Association – la categoria „Inovatie in Home Theater” 2009, au fost concepute pentru a recrea acasa experienta vizuala deosebita specifica salii de cinematograf.

Cinema 21:9 este primul televizor din lume cu un format propriu ecranelor de cinematograf. Televizoarele LCD clasice fac un compromis in ceea ce priveste vizionarea filmelor, fie prin schimbarea formatului original pentru a incadra imaginea pe ecran – pierzand perspectiva filmarii initiale – fie prin aparitia de benzi negre (letterboxing) in partea de sus şi cea de jos a ecranului. Cinema 21:9 depaseste aceste probleme si reda perfect materialele video filmate in format cinematografic 2.39:1, pentru a oferi privitorilor o experienta vizuala captivanta, fara compromisuri.

Cinema 21:9 combina calitatea excelenta a imaginii, caracteristica pentru Philips, cu procesorul puternic 2009 Perfect Pixel HD (putere de procesare de 500 milioane de pixeli pe secunda si 2.250 miliarde de culori vii) si tehnologia Ambilight Spectra 3 pentru ca privitorul sa se lase absorbit de imagine si sa treaca dincolo de limitele ecranului. In completarea pachetului de imagine, Cinema 21:9 este dotat cu ecran Full HD 2560x1080p cu 8,3 milioane de pixeli care garanteaza o imagine extrem de clara si perfect conturata pentru transmisiunile in „high definition”.

Cinema 21:9 poate reda si alte materiale care nu au fost filmate in standardul 21:9, provenind din surse ca transmisii TV, jocuri si DVD-uri deoarece, datorita tehnologiei de auto-formatare, pot fi redimensionate pentru a umple intregul ecran (nota: optiunea de auto-formatare poate fi oprita).

Cinema 21:9 este unul din cele mai rapide LCD-uri disponibile in lume la ora actuala, cu o rata de refresh de numai 1 ms. Chiar si cea mai rapida actiune de pe ecran va fi vizualizata in mod real si natural datorita LCD-ului 200Hz Clear. In plus, optiunea Perfect Contrast poate fi folosita pentru reglarea contrastului la o rata dinamica de 80.000:1. Calitatea imaginii este imbunatatita si cu ajutorul Perfect Natural Motion care asigura deplasarea naturala a obiectelor in miscare pe ecran, eliminand astfel decalajele de imagine ale altor televizoare LCD.

O altă functie remarcabilă a Cinema 21:9 este Net TV, care permite accesul simplu si rapid la internet, prin conexiune Wi-Fi, fiind posibila accesarea unei game largi de site-uri, de pe pagina de start care apare pe ecranul televizorului. Functia Net TV contine website-uri dedicate si adaptate de la partenerii europeni care includ nume de marca precum YouTube, eBay, TomTom, Meteo Group, Netlog, Funspot si MyAlbum, plus o gama de parteneri locali care ofera cele mai populare website-uri din tara. Prin intermediul Net TV, continutul internet este adaptat pentru cea mai buna experienta vizuala pe ecranul TV si poate fi accesat usor cu ajutorul telecomenzii televizorului, fara a fi necesare alte accesorii sau abonamente.

Utilizatorii de aparate HDMI multiple vor aprecia optiunile de conectivitate ale Cinema 21:9, cu cinci porturi HDMI 1.3a, conexiune Wi-Fi si compatibilitate cu aparate certificate DLNA.

Premiul EISA pentru inovatie europeana in Home Theater 2009-2010: Philips Cinema 21:9 & player-ul Blu-ray BDP9100

Cinema 21:9 impreuna cu player-ul Philips Blu-ray BDP9100 au fost distinse cu premiul EISA pentru Inovatie in Home Theater, pentru ca impreuna fac posibila o extraordinara experienta cinematografica acasa. Filmele sunt redate in formatul lor original, pe ecranul Full-HD de 56”, cu o imagine si un sunet impecabile oferite de player-ul Philips Blu-ray BDP9100.

Related posts

Final Distribution: 1 milion mp de tigla GERARD vanduti in Romania de la intrarea pe piata

Adina Meyers

Mirosurile neplacute din casa iti dau serioase batai de cap? Uite cum poti scapa de ele!

Adina Meyers

Te muți și nu știi la cine să apelezi? Alege serviciile profesionale ale unei firme de mutări!

Adina Meyers