LifeStyle

SIMONA a lansat Rosenthal si Versace concept boutique

Rosenthal si Versace, doua dintre cele mai puternice branduri din lume si-au reunit creativitatea pentru prima data in urma cu 20 de ani. Fiecare colectie a adus in prim plan noi simboluri si motive, pastrand insa amprenta desavarsita a casei Versace si distinctia Rosenthal.

Cu o istorie de peste 125 de ani si o colaborare stransa cu renumiti designeri si arhitecti precum Walter Gropius sau Marcello Morandini, Rosenthal reuseste sa imbine in mod perfect traditia si inovatia.

Cele mai noi colectii Rosenthal meets Versace, Asian Dream si Legend of the Dragon, au fost create sub simbolistica dragonului, avand ca surse de inspiratie arta, miturile si legendele din fascinanta lume asiatica. Acestea se regasesc in concept boutique-ul gazduit incepand de aseara de magazinul SIMONA.

“Rosenthal, un brand cu o viziune unica, se remarca prin frumusete, perfectiune si eleganta”, a declarat Simona Radulescu, proprietar boutique SIMONA. “Suntem onorati ca putem sa le oferim clientilor nostri o parte din universul magic al acestui brand. Mai mult decat atat, incepand din aceasta primavara in boutique SIMONA se vor regasi si celebrele colectii realizate in colaborare cu prestigioasa casa Versace”, a mai adaugat Simona Radulescu.

Articole similare

Răcorește-te cu stil în orice moment, cu noile vinuri spumante ZAREA din colecția I Love

Redactia

Knauf Gips lanseaza primul catalog de produse cu preturi

Redactia

Programul In Culise 26 Octombrie – 1 Noiembrie

Redactia

Lasă un comentariu