LifeStyle

The Public Advisors comunica pentru HomeFinders.ro

Portofoliul The Public Advisors in real estate include clienti precum Omilos Grup, ARGO Real Estate Opportunities Fund si centrele comerciale ERA Shopping Park Iasi si Oradea.

“Homefinders.ro este un serviciu de nisa, un proiect ambitios al unor tineri antreprenori si ne face mare placere sa le fim alaturi pe drumul pe care au pornit. Ne dorim impreuna sa putem educa piata catre serviciile oferite de HomeFinders si sa pozitionam puternic brandul care este in acest moment un pionier al domeniului. Acest nou cont este o provocare interesanta pentru echipa noastra, provocare pe care ne-o asumam cu drag si responsabilitate”, a declarat Raluca Mihalachioiu, General Manager The Public Advisors.

Agentia va oferi servicii de consultanta, media relations, personal branding, reputation management si organizare de evenimente.  Astfel, The Public Advisors va gestiona pentru HomeFinders.ro comunicarea corporate si de brand in mediul online si offline cu accent in presa de business si real estate. Strategia pentru 2012 presupune lansarea pe piata din Romania a noului serviciu, pozitionarea acestuia pe piata, precum si cresterea notorietatii brandului si sustinerea activitatilor de marketing si vanzari. O parte importanta a strategiei se refera la comunicarea prin new media: retele sociale, bloguri si rubrici dedicate pe cele mai appreciate portaluri online de business.

“Ne-am lansat intr-un proiect indraznet, un pariu al nostru cu noi si cu piata, pe care ne dorim sa-l transformam intr-un business de success, intr-un model pe piata rezidentiala. Ne-am dorit deci alaturi de noi oameni care sa ne inteleaga si sa gandesca pentru noi o strategie de lansare si comunicare care sa ni se potriveasca manusa. Am gasit asta la The Public Advisors si ne bucuram ca am plecat impreuna pe acest drum”, spune Matei Malos, initiatorul proiectului Homefinders.ro.

Articole similare

Ziua de 1 Iunie va fi celebrată cu peste 10 ore de distracție în familie. Vezi aici întregul program

Adina Meyers

Pinum Doors & Windows sarbatoreste 20 de ani de existenta pe piata din Romania si inaugureaza o noua linie de ferestre din lemn

Adina Meyers

“Bike Me Up”, primul festival din Vatra Dornei dedicat bicicliștilor cu peste 1000 de premii, are loc în perioada 1-3 iunie

Adina Meyers